Én Szlovákiában lakok és igen..van hogy néha összetalálkozunk egy ilyen emberkével de eggyik fülemen be, másikon ki :-) de összegezve nem olyan vészes :-)
2014. aug. 19. 00:32
4/10 anonim válasza:
Igen, előfordul az előítéletesség, de közel sem annyira, mint azt hirdetik. Fel van fújva ez a dolog, a politikusok mindig szeretik szívtani a feszültséget, mert kell egy ellenségkép. (Oszd meg és uralkodj!)
2014. aug. 19. 01:57
5/10 anonim válasza:
# szítani
2014. aug. 19. 01:57
6/10 anonim válasza:
Ha csakis azokon a magyar embereken múlna a magyarság megítélése, akik utaznak, akkor semmiféle ellenszenvet nem éreznének pl a szlovákok.
De sajnos a külföldi megítélésünk nagyrészt olyan emberek tetteitől és szavaitól függ, akik nyelvtudás és világismeret hiányában remegő lábbal hagynák el a szent haza határát.
Ha nagymagyarokkal szeretnél a kérdésedről beszélgetni, ajánlom a politika rovatot.
2014. aug. 19. 08:04
7/10 anonim válasza:
Nem tapasztaltam, hogy utálnák a magyarokat. Közel lakom Szlovákiához, pl. tőlünk 5 km-re mogorvák és barátságtalanok.
2014. aug. 19. 16:39
8/10 anonim válasza:
utolsó!
Nem látod az összefüggést??
"Nem tapasztaltam, hogy utálnák a magyarokat" csak éppen a magyarokkal mindig "mogorvák és barátságtalanok".
2014. aug. 20. 07:25
9/10 anonim válasza:
Kedves Utolsó!
Nem mondtam azt, hogy a magyarokkal mogorvák lennének. Sőt segítőkészséget is megtapasztaltam. A szlovákok többsége barátságtalan és mogorva (legalábbis nekem), de egymás közt is, nemcsak a külföldiekkel. Sajnos ez jellemző, amerre lakom, de érdekesképpen leírnám, hogy más régióban ezt nem tapasztalatam!
2014. aug. 20. 12:08
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem jobban, mint Magyarországon a románokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!