A csehek a szlovákok a románok a szerbek írtották meg ki telepítették a magyarokat, meg ott a nyelv törvény szlovákiában ezért miért nem itélik el ezeket az országokat?
Ezeknek a országoknak becézett társulásoknak, szövetkezéseknek, egyleteknek egyik legfőbb össztartó erejükek, egységüket a magyaroktól való félelemnek köszönhetik.
Ezek az érzéseik "gondolataik" benne vannak a legrégebbi népdalaikban is.
Mi vagyunk a fekete bárányok itt , ha nem jöttél volna rá eddig . Nem szeretnek minket itt csak a nyugat európa szemében szintén meglehetősen rakoncátlannak tartott lengyelek és a törökök kicsit.
A többiek sikerként könyvelnék el ha a magyarok eltünnének a föld szí€néről vagy legalább átalkulnának(részben már affelé tartunk) valami puhány nyafi ,libcsi , sokszínű és széthúzó, pesszimista, kivándorló magyarságát feladó gyülevész bandává.
Az EU ,gazdasági közösség elsősorban amiben az alapítók és a régebbi tagok tudják jól érvényesíteni az érdekeiket.
Emberi jogokkal , magyarok megalázásával és sanyargatásával nem foglalkozik érdemben.
Viszont az ENSZ-nek az egyik allaptörvénye az ,hogy irányított vagy ki és be településekkel, telepítésekkel nem szabad sem városok , sem régiók ,sem országok etnikai összetételén változtatni.
De ezzel sem törődik senki.
" csehek a szlovákok a románok a szerbek írtották meg ki telepítették a magyarokat, meg ott a nyelv törvény szlovákiában ezért miért nem itélik el ezeket az országokat?"
Jó, hogy a magyarok megint áldozatok. Én úgy tudom, hogy a magyarok is telepítettek ki embereket, lövöldöztek embereket a Dunába és öltek civileket Délvidéken. Ja, persze nekünk szabad mert mi vagyunk az über szittya nép.
A nyelvtörvényes dolog meg ki lett tárgyalva.
Mikor is irtottak a csehek vagy a szlovákok magyarokat
Szerintem tanulj meg először helyesen írni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!