Tényleg utálják a magyarokat Roműniában/Szlovákiában/Szerbiában/Boszniában?
Hát azt tudom, hogy Románia egyik részében, vagyis Erdélyben nem. tehát mi nem utáljuk a magyarokat, elvégre mi is azok vagyunk. Sőt, nagyonis kedveljük őket, szoktak idejárni, s mi is megyünk arrafele.
Aztán a többit én nem tudom, sajnálom.
Boszniában még nem jártam, de az általad említett három másik helyet volt szerencsém körbeautózni az elmúlt két évben. Hát engem semmi sérelem nem ért, vendégszerető tisztességes embereket ismertem meg - akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Szerintem ha az ember "magát adja" és nem akar felsőbbrendűnek látszani, akkor nem hogy baja nem történhet, de még barátokat is szerezhet, és megismerheti a Kárpát-medence más népeinek kultúráját.
Indulj el nyugodtan! :)
Először is azt, hogy a szlovákoknak nincs történelme csak olyan mondhatja aki valószínűleg történelmet még nem tanult. Legalább akkora történelmük van mint nekünk, hiszen gyakorlatilag a szláv népek azóta velünk éltek amióta mi itt vagyunk (konkrétan ők voltak itt előbb, csak mi ügyesebbek voltuk náluk). Tehát ez hülyeség. Szlovákiának, mint országnak van csak viszonylag rövid történelme, de a szlovákok mindig is itt voltak, csak éppen magyar földön laktak.
Másodszor: idióta soviniszták mindenhol vannak, nálunk is. Ezek utálják a magyarokat, de ha valaki méltóztatik kimenni egy vegyes településre, megláthatja az igazi képet. A normális szlovák a normális magyarral békében él egymás mellett.
Persze ha valaki Szlovákiába Nagy-Magyarország matricás, "Vesszen Trianon, Mindent Vissza" feliratú autóval megy, akkor ne sírjon, ha néhány szlovák nacionalista pofánvágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!