Tényleg utálják a magyarokat
Roműniában/Szlovákiában/Szerbiában/Boszniában?
Figyelt kérdés
Gyakran mondják ismerőseim(pl. a szüleim,családom is), hogy meg nem próbáljak oda menni, mert ott milyenek az emberek.. youtubon is elég sok durva videót látni.. mi a valóság?
És szlovákiának mi volt az államformája, amióta csak létezik? Egyébként az IQ-ról annyit: mindenkit jól jellemez, milyen a viselkedési stílusa. E tekintetben, sajnos, nyomomba sem ér. Köszönöm!
2010. dec. 4. 22:32
22/27 anonim válasza:
Köztársaság. De államforma ide vagy oda, királyság soha nem volt! Nem volt egy szál királyuk szerencsétleneknek! Bár 17év alatt mi is lehetne?
2010. dec. 5. 07:46
23/27 anonim válasza:
Hát nézd, a szlovák népet én is többségében megvetem (több millió embert nem vagyok hajlandó kollektíven, kivétel nélkül utálni), az országuk erőltetetten létezik, a valós múltjuk feledhető, a kitalált múltjuk szánalmas. Ennek ellenére még nagyobb önérzetük is van, mint nekünk. Ezért mondom, hogy nem lehet a múltból megélni, sokkal inkább a jelen propagandájából. fico és a többiek elhitették velük, hogy stabil, összetartozó történelmi nagyhatalmat jelentenek. Egyszerűen csak ezt kéne itt is (és itt még nagyjából igaz is lenne), és akkor nem tartanánk itt. Akkor "nem lopna a magyar" Bécsben, mert tudná, hogy a többi 10 milliót vetik meg érte, nem őt, Kis Pistát. Nem számít, hogy az illető cigány-e; magyar állampolgár. A románok sem mind cigányok, de már azt hisszük róluk. Rólunk is azt fogják hinni nemsokára nyugaton - meg kell regulázni a bűnözőket, nem kiközösíteni, hogy méginkább bűnözzenek a kárunkra.
2010. dec. 5. 17:53
24/27 anonim válasza:
Nem igaz. Undoritó ez a mi vagyunk a világ közepe és mindenhol máshol rosszak az emberek amerikai nézet.
Ennél csak az a rosszabb amikor valakit megvernek aztán ráfogja, hogy azért verték meg mert magyar. Nem mondom hogy nem történnek olyan dolgok, de 90%-ban ha megvernek egy kisebbséget az nem a nemzetisége miatt van, hanem mert részegen bunkó volt, vagy eleve bajkereső ember.
2011. jan. 16. 15:30
25/27 anonim válasza:
A válasz írója 55%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-12-02 00:30!!!
3 magyar király:
Ganxta Zolee :) Jimyt is királynak ítrták...
Komolyra véve a szót Magyarországnak mindig is volt királya és mindig is lesz és ő maga István!
Nem értem mire nagy a szlovákok arca mikor szar helyzetben is őket hozzák át dolgozni hozzánk!Nem egy céget tudok ahol elég nagy csoportok vannak!Meg mért is mondják felvidéknek???
2011. júl. 3. 19:09
26/27 anonim válasza:
Én határon tuli magyar vagyok és idéznék egy szoveget a tankonyvembol:"A 15.században a morvák egy csoportja Magyarországra ment a jobb élet reményében, késobb a 19.század korul beloluk alakultak ki a szlovákok."-ennyit a torténelemrol de nem is az a lényeg a jelenlegi Europában.
2014. nov. 8. 13:47
27/27 Jorge Lorenzo válasza:
Jártam mind a 4 országban. Csak halkan megjegyzem nem csak ezekben az országokban utálják a magyart... Ez nyugatabbra is jellemző.. Nacionalista gyökerek a szomszédos országokban is vannak mint nálunk. Szóval ez az utálat oda vissza megye velük. Bosznia más tészta. Nekik mi "szerbek"vagyunk... Tudni illik hogy a bosnyákok utálják a szerbeket... Ha viselkedsz egyik országban sem vernek pfán mert magyarul beszélsz.. Számomra Bucharest jó élmény volt pl.
A gyűlöleltre vissza. Akad Szlovákiában is meg Romániában is olyan réteg aki rád mászik mert magyarul beszélsz. De nálunk is akad olyan réteg aki rá "mászna" egy román anyanyelvűre pl...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!