Stockholmba vagy Osloba mennétek el inkább pár napra?
Figyelt kérdés
Melyiket érdemesebb megnézni?
4-5 napról lenne csak szó, messzire nem jutnánk a várostól...
2010. jún. 16. 12:55
1/4 anonim válasza:
Stockholm sokkal érdekesebb. Rengeteg szép régi épület, park, történelmi emlék, múzeum van, biztos megtaláljátok a kedvetekre valót. Oslóban lehet hogy 1 nap után már unatkoznátok.
2/4 A kérdező kommentje:
koszi, erre szamitottam, en is oda szeretnek menni, csak utitarsam oslot akarja inkabb...
2010. jún. 16. 23:18
3/4 anonim válasza:
Ez igen nehéz kérdés, mivel imádom azt a skandináv részt. Svédországban elég sok helyen voltam (Stockholmot leszámítva), így valószínűleg Oslo-t választanám, viszont személyes tapasztalatom sajnos nincs. Jártam Göteborgban pár napot, azóta is sajnálom, hogy nem gyűlt össze annyi pénzem akkorra, hogy Osloba, és Stockholmba is eljussak, ha már a közelben vagyok! Így meg kitudja mikor jutok el oda megint, eljutok e egyáltalán valaha! :( Sosem gondoltam, hogy ilyen miatt fogok "bánkódni" viszont én szívem szerint azt mondanám menjetek Osloba, és gyertek haza Stockholmból! :)
4/4 anonim válasza:
Stockholm, mert sokkal szebb, mint Oslo, a kedvenc együttesem, az ABBA svéd (bár Frida norvég), és Svédország fővárosa Stokholm, meg azért is, mert az 1ik kedvenc városom (a másik Isztambul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!