Más is érezte londont csalódásnak?
Figyelt kérdés
Nemrég voltunk londonban és mikor a reptérről bevitt minket a busz akkor néztem a külváros részt és kb Mordor jutott eszembe. Szemét hegyek, minden ház a tipikus egyszínű tégla, minden fullon lecsúszott feketékkel/arabokkal. Szakadt kebabosok egymás hátán. És ez tízen x kilóméteren át. Rohadt nyomasztó egy hely.2018. jún. 1. 02:23
11/16 anonim válasza:
Én imádom Londont, 8x voltam. A külváros tényleg kicsit ergya, sok az arab és a fekete, azért nem is vagyok annyira oda. A belvárost és a Grenfell környékét viszont imádom. Budapest viszont egy ocsmány hely, ég és föld a kettő. Főleg ha a Londoni Undergroundot hasonlítod össze pl a 3-as metróval .
12/16 anonim válasza:
Budapest mar nem az ami regen a kulvarosi negyedek lepusztultak foleg kobanya kispest ujpest tele dakotakkal a belvsrosban mocsok kosz buz minden omladozik s eszmeletlen nyomor ami csak fokozodni fog szuletesem ota itt elek de ilyen lepukkant korulmenyeket a mostanihoz merten nem lattam talan a dunapart kornyeke budai var s az irodahazak visznek nemi fenyt erre a nyomaszto varosra vmikor gyonyoru volt vmikor elheto volt mara egy porfeszek sajnos aki ezt nem latja az vak.
13/16 anonim válasza:
Egyetértek a 12-essel teljes mértékben! Nagyon igénytelen putri az egész város, külvárosi részen is látszik a szegénység. Az emberek ha be is szigetelik a házaikat, évekig befestetlenül áll, de ez a jobbik eset. Engem nem érdekel Lázár János miket hadovál, de ha átmész Bécsbe, minden takaros, rendezett, a házak mind felújítva, kifestve, sehol nincs szemét, egy másik világban érzed magad, ami 21. századi! Itt az idő visszafelé haladt 70 évet. Nehogy már akkor Londont akarjuk szidni.
14/16 anonim válasza:
Ennyi hiaba pontoztak le attol meg igy van.vagy nem elnek itt vagy eltek itt vagy vakok mint a vakond s probalnak alomvilagban elni new york kulvarosi negyedei elittebbek mint itt a keruletek tobbsege foleg a pesti reszen
15/16 anonim válasza:
67% Ha nem tűnt volna fel, a kérdés baromira nem Budapestről szólt, innen a lepontozás is. Nem Pestről kért véleményt a kérdező, hanem Londonról, szóval teljesen felesleges azzal jönni, hogy Pest is milyen szar, mert attól még London nem lesz jobb hely.
16/16 anonim válasza:
Londonnak ugyan van stílusa, de számomra mindig is a benne élő lakosok számítottak, az emberek beszéde azok a megkeményedett arcok, nem igazán voltak számomra vonzóak. Az biztos, hogy aki kitalált egy stílust magának arra odafigyelnek, ezt Párizsban és Londonban éreztem leginkább... De régebben volt.
(Szerintem a magyar közvetlenségnek az olasz a párja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!