Londonban élők, illetve Londont ismerők! Wood Green milyen résznek számít?
Elég gettós. Legalábbis nekem az volt. Nem voltam sokszor arra, de dolgoztam párszor az Alexandra Palace-ban, az ott van nem messze. Észak-London, az szerintem a város legszarabb része. Wood Green ott van Tottenham-től egy picit nyugatra, Tottenham-ből robbantak ki például most nem rég azok a vad zavargások meg fosztogatások. Egy ismerősöm volt aki arra lakott, Ő is mindig azt mondta hogy elég para arcok vannak, egyszer például egy fószer megkéselt három 16 évest a házával szembeni csirkésnél. Nem nagyon hallani jót arról a helyről, lecsúszott, melós, melegítős angolok meg minden fajta bevándorló, főleg feketék de ez a ghánai meg szomáliai fajta, színes ruhákban, turbánban, stb. De van ott még kínai, indiai, pakisztáni, amit akarsz.
Hozzá kell tenni hogy van szép része Wood Green-nek, a metrótól nyugatra meg északra gyönyörű zöld, nagy házas rész, a metrótól keletre meg délre viszont büntet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!