Szerbián keresztül autóval?
Sziasztok!
Nyáron szeretnék a tesómmal keresztülvágni autóval Szerbián (Görögországba tartunk, rendszeresen utazunk oda, eddig repülővel tettük meg ezt az utat, de most ki szeretnék próbálni egy autós verziót).
A kérdésem az lenne, hogy mennyire "biztonságos" két húszasévei elején járó fiatalnak ez a vállalkozás, értsd mennyi az öhmm.... pénzigénye a szerb hatóságoknak, az esetlegesen útközben random módon leintő rendőrbácsik sűrűsége, akik szintén kérik a pénztárcád, vagy a benzinkutaknál várni fog-e minket útonálló csapat, szintén, hogy csengessünk kicsit mielőtt továbbállunk... Meg bármi, ami miatt esetleg rossz ötlet az egész, szóval jöhetnek a negatív érvek, ha nagy hülyeség a részünkről (de a pozitív is, ha nincs miért aggódni :D).
Bocsi, ha esetleg kicsit nevetségesek az aggodalmaim meg őskoriak, vagy buták, de tényleg semmit nem tudok a jelenlegi helyzetről ilyen téren Szerbiában :D.
Előre is köszi minden segítséget!!!
Szerintem nem országfüggő, minket pont olaszországban raboltak ki egy forgalmas benzinkúton...
6szor voltam már Szerbiában még sosem volt problémám, bár kerültem is a bajt, tankolni nem tankoltam ott sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!