Milyen Bibione (Olaszország)?
Az első és legfontosabb kérdé mennyire biztonságos, turistáknak? Gondolok itt olyanra mint közbiztonság, boltban való átverés stb... Amit még fontosnak tartok, hogy mennyire dominál Bibiónéban a magyar nyelv? Hallottam, hogy sok magyar turista látogat oda, így kíváncsi vagyok, hogy mekkora az esélye annak, hogy az ottaniak beszélik-e a nyelvünket Pl. éttermekben, boltokban, strandokon stb... Ill. miket érdemes megnézni Bibionéban/milyen a konyhájuk, vannak jó éttermek vagy jobban járok, ha csinálok magamnak egy vajas kenyeret :D
Előre is köszönöm a válaszokat/tapasztalatokat
Biztonsagos,de ha kocsival mész,figyelj a parkolasra ,hogy mikor es hol ,mert egybol megbuntetnek.
A boltban nem vernek át.
Autoval kozlekedni az olaszok nem tudnak,az indexet nem ismerik...
Magyarul nem beszelnek,sot vélemenyem szerint nem nagyon szeretik a magyarokat.
Az ételekrol annyit ,hogy mindenkinek mas az izlese.
Bibionéban nincs sok latvanyossag ,csak a setalo utca és tengerpart,viszont Bibionétol nem messze Jesolo-ban nagyon jo élménypark van. (vizi szoval ilyen aquaworld tema)
Bar nem tudom ,hogy mikor készulsz ,mert ennek télen nem sok jelentosege van.
#1 Köszönöm szépen a kifejtett válasz, májusban megyek, reméljük addigra már jó lesz az idő :)
#2 Mit értesz a turistagettó alatt?
#3 Nem autóval megyek, egy buszos túra keretében fogunk menni és egy Camping helyen fogunk éjszakázni
#4 Miért ne utazzunk külföldre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!