Velencéből hogyan lehet eljutni Bibionéba tömegközlekedéssel?
Tudom, nézzem meg a neten, de nem igazán találom ill. hátha valakinek esetleg van tapasztalata :)
Autót kérlek ne ajánljatok, a barátnőimmel megyünk és sajnos egyikünknek sincs jogsija *_*, így marad a tömegközlekedés!
Valamint az érdekelne még, hogy a vasútállomáson van-e csomagmegőrző és kb. mennyibe kerül!
Kösziiiiiiiiiiii <3
Leellenőriztem, 20 másodperc alatt adott valós találatokat a rome2rio.
De a guglizással kapcsolatban komoly aggályokat vet fel az a probléma, hogy amennyiben rákeresel a venice to bibione kifejezésre, ez a legeslegelső találat.
Nem kioktatást kértem. Tudom használni a guglit, de nincs kedvem angol vartyogással kínlódni.
Egyébként is jobban érdekelnek a személyes tapasztalatok.
Nem oktattalak ki. Megtanítottalak (volna) valamire, amitől több lehetnél az életben.
De most átadom a terepet az itt tolongó személyes tapasztalatot megosztókkal.
Egy buszjegy 1 útra 15,7€/fő.
Ezek ATVO buszok a repülőtér fele,de tökéletesek a Velence-Bibione úthoz is.
Ez most nyáron érvényes menetrend.
Leszállni Velence Pizzale Románál kell ez a központ.
Autostazione=központi buszpályaudvar.
Ez maga az oldal,ahonnan van a buszmenetrend.
Csomagmegőrző a Santa Lucia vasútállomáson, a Piazzale Roma közelében található (min. 6 EUR/5 óra, majd óránként további 0,90 EUR, a 13. órától óránként további 0,40 EUR, nyitva: 6:00-23:00), valamint a Mestre vasútállomáson is (nyitva 8:00-20:00, az árak megegyeznek a Santa Lucia csomagmegőrző áraival).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!