Bibionéból Veróna?
Figyelt kérdés
Már megjártuk a családdal párszor Bibionét , és idén is ide tervezzük a nyaralást. Eddig 1 napot mindig Velencének szántunk ,de most megnéznénk Verónát . De mivel ez mégiscsak 200 km re van kétségeim vannak ,hogy érdemes e ennyit autozni érte , megéri e a macerát . Annak a válasza érdekelne aki ezt az utat esetleg megtette ,illetve járt már Verónában . Esetleg adhatna pár hasznos tippet pl parkolás stb .... Előre is Köszönöm!!!2017. ápr. 17. 18:20
1/3 anonim válasza:
Amennyiben rá tudjátok beszélni Juliettát, hogy ugorjon át erkélyestül hozzátok Bibiónéba, akkor nem kell "átmaceráznotok" érte Veronába.
Így legalább Sirmionét sem látjátok, mert az egy Verona melletti másik "macera" lenne...
2/3 anonim válasza:
Verona szép város, szerintem megéri a macerát. Pláne, hogy az autópályán nem sok az a 200 km. A parkolás nem lesz könnyű, nekünk szerencsénk volt legutóbb, a lezárt központ közelében találtunk helyet. Előtte csak busszal, illetve vonattal voltam arra.
Szép a főtér, amfiteátrum.
3/3 A kérdező kommentje:
Elmentünk ! És megérte örülök , hogy végül így döntöttünk !Autopályán hamar leértünk . Aki fontolgatja annak csak ajánlani tudom , nagy èlmény volt ! Köszi a válaszokat!
2017. szept. 10. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!