Mi a véleményetek Bibione-ről?
"Esetleg valaki aki már járt ott?"
Már mindenki. Sőt többször is.
Miután keresztbe-kasul bejártam már Olaszországot, és engem marhára nem érdekel másoknak a fikázó véleménye, ezért -vagy 25 éve- szinte minden évben megyünk erre a környékre (is) szept. elején egy-két hétre kikapcsolódni.
A mi igényeimnek tökéletesen megfelel, ráadásul a főszezon után olcsó is. Szeptemberben már nincsen nyári tömeg, viszont továbbra is jó idő van és meleg a tenger. Ha csak pihenni, strandolni, pizzázni, fagyizni akar valaki, erre tökéletes. Ha meg egy kis látnivalót is szeretnél, akkor a vonat néhány Euróért bevisz Velencébe.
(Amúgy a Pineda rész kevésbé felkapott.
Tavaly pl. 65.000 Ft/hét volt egy tengerre néző első emeleti fullos, medencés 4 személyes apartman (Caorléban) saját számozott parkolóval, távkapcsolós kapunyitóval, 50 méterre a strandtól.
(A Pineda rész kevésbé felkapott.)
Nézzed meg a saját szemeddel, azután döntsél.
Baratnömmel motorosturara indultunk, Horvatorszag csücsketöl Velenceig. Nem foglaltunk elöre semmit, hanem booking.com-ra hagyatkoztunk. Összeirtuk, hogy milyen helyek erdekelnek, hogy ott megalljunk mindig par napra. Gyerekkoromban mar voltam Bibioneban, de nagyon halovanyok azemlekek. BArataim pedig szinte evente jarnak es nagyon ajanlottak.
Megerkezve Triesztböl (ami gyönyörü, de a strandja nem az igazi), pedig gyorsan visszamondtam a szallast es mar mentünk is tovabb. A közelben talaltunk egy maganyos partszakaszt, ahol csak kettesben lehettünk ;) ...
Bibione nagyon tulzsufolt volt es ez szamomra nem nyaralas, amikor sülö hajpacnikat kell neznem, visito gyerekeket hallgatnom es olyan vizbe menni, melynek felszine csillog a leoldodott napolajtol. Ettöl eltekintve sem meriti ki nekem a nyaralas fogalmat, amikor a program annyibol all, hogy fekszem a parton, megszakitva egy-ket hüsitö pancsolassal, kajalok es estenken egy turistabarban lereszegedve karaokezok. Bibione pedig latszolag ennel nem nyujtott többet szamunkra.
Ez csak szemelyes velemenyem/tapasztalatom es örülök annak, aki mas elmenyeket szerzett vagy igy definialja alomnyaralasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!