Mi a teendő ha Ukrajnába akarok menni autóval?
Figyelt kérdés
Mit kell tudni egy ilyen útról? Ugye nyugatra könnyű mert nincs határellenőrzés2018. ápr. 3. 17:28
2/6 anonim válasza:
Lófåszt, nem veszélyes annyira. Ami viszont fontos, hogy átgondold, tényleg nekivágsz-e autóval, mert az ottani utak sajnos rendkívül rossz állapotúak, veszélyesek autóra és emberre egyaránt. Ráadásul elég sok a vagyon elleni bűncselekmènyek között az autólopás.
Javaslom tehát, hogy inkább utazz vonattal a régióba, ha teheted.
3/6 A kérdező kommentje:
Csak pár órára mennek vkihez. Nagydobrony és kornyeke
2018. ápr. 3. 20:34
4/6 kukorika válasza:
Attól függ menyire vagy kemény legény... ha bírod a strapát vágj, bele jó kis kaland, gyönyörű de veszélyes ország... magyar településen nem nagyon lesznek nyelvi problémák, annál nagyobb etnikai... magyar rendszámra ha épp olyanokkal akadsz össze, eléggé morcosak lesznek némelyek... de ha kemény srác vagy, valamit odadobnak vagy odamutatnak, kiszállsz egy baseball ütővel, vagy esetleg ha annyira kemény vagy akkor csak ostorlábbal... és amolyan kárpátok Chuck Norris-jaként szétvágod őket szana... oszt jóvan... és szépen mész tovább... még élvezni is fogod a kis ukrán verést (csak akkor tényleg ne maradj sokáig, mert előbb utóbb a maffia ill a nem lájtos zsaruk is vadászni kezdenek rád...) ;)
5/6 anonim válasza:
Dobronyba az ottani lakosok is magyar rendszámmal járnak, mivel Ukrajnában nagyon drágák az autók.
Zöldkártya legyen. Forgalmi a te nevedre szól? Ha nem, akkor közjegyző általi meghatalmazás.
6/6 anonim válasza:
Ukrajna nem veszélyes ország, voltam kint Kijevben, de én nem autóval mivel tudtam, hogy kárpátalján rosszak az utak. Ukrajnának csak az a veszélyes helye ahol háború van, és egyébként csak kárpátalján rosszak az utak mert máshol már meg van csinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!