Ha kozmetikushoz akarok menni úgy hogy még sose voltam mi a teendő?
Figyelt kérdés
Előre felkell hívni az adott kozmetikust és megmondani hogy miteszer eltávolítást szeretnék kérni vagy csak menjek be a szalomba és megcsinálják? Általában ez mennyibe szokott kerülni?2017. ápr. 14. 11:14
1/4 anonim válasza:
Abból a 10 millió körmös képből nem tudsz választani ami a neten van??? Szerethet a körmösöd😅
2/4 anonim válasza:
Jézus!! miért ide rakta a komimat én nem is ide írtam. Egy körmös kérdéshez irtam aztán villogott kettőt a telóm és ez lett.
Bocsánat.
3/4 anonim válasza:
Jobb, ha előre bejelentkezel, hogy arctisztító kezelést kérsz. Érdeklődd meg az árát, Budapesten öt-hat ezer szokott lenni, de változó.
4/4 anonim válasza:
általában előre időpontot kell kérni, főleg a hosszabb kezeléseknél. telefonon, vagy személyesen kérj időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!