Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyire gáz egy Suzuki Ignis...

Mennyire gáz egy Suzuki Ignis kocsival megszállni Kitzbühelben, A SOKO alpesi nyomozók fogadójában?

Figyelt kérdés

Megtaláltam a honlapjukat. A szobák ára egészen kellemes.

Olcsó kocsi, picit sérült is a kaszni. Engem így szobában ülve itthon nem feszélyez, de nem lógnánk nagyon a környezetből? (booking.com-on nem találom)

2017. dec. 15. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Miért zavar ez téged? Az autó egy közlekedési eszköz, nem te vagy. Ennyi erővel Ausztriába se menjél be vele, mert kilóg az utcaképből.
2017. dec. 15. 13:29
 2/10 anonim válasza:
100%
Legalább tudják hogy magyar vagy...
2017. dec. 15. 13:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Kofler asszonynak és Suzukija van, meg sok osztráknak.

Csak nem a régi Ignis. De igazatok van…

2017. dec. 15. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit mondjak, mi igencsak feldobtuk néhány közelben ácsorgó helyi fiatal napját, amikor Monaco egyik mélygarázsában a sok Ferrari és Lamborghini között ráraktuk a kormányzárat a 15 éves Opel Astrára. :-)
2017. dec. 15. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem olyan ritka az Ignis az alpokban, bár én csak Svájcról tudok nyilatkozni, de itt az új Ignisből már láttam jópárat. Összkerekes és bírja a terepet, úgyhogy akit nem érdekel a luxi, annak tökéletes hegyi autó.
2017. dec. 15. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Semennyire nem gáz. Ha Monaco, ahogy a #4-es válaszoló írja, láttam ott Suzukit is helyi rendszámmal. Legyen az autó tiszta, rendezett, akkor nem gáz. A koszos, lomokkal teli autó gáz.
2017. dec. 15. 15:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Neked gáz lesz..
2017. dec. 15. 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
45%

Ha ennyire szégyelled, cseréld le. Ha magyarázkodsz és szabadkozol miatta, azt sugallja, hogy nem tartod magad annyira, hogy olyan kocsit megengedj magadnak, ami tetszik. Ez egy kicsit pszichológia, de ezen gondolkozz el.

Én nem járnék olyan autóval, amit cikinek gondolok, akármilyen is legyen... (Pl. ha nekem fizetnének sem ülnék Opelbe, vadiúj drágába sem).

2017. dec. 15. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Müszakilag legyen rendben, ervenyes müszakival es kellö profilmelyseggel rendelkezö teli gumival. Nem csak azert, hatha unalombol ratök egy Kommissar-ra a nyomozhatnek.

Ezen kivül senkit nem fog erdekelni, hogy mivel erkezel. Ausztriaban egyebkent is joval kevesbe statuszszimbolum az auto, mint Kelet-Europaban vagy Nemetorszagban.

2017. dec. 17. 22:35
 10/10 Gabtor válasza:

Szia!

Én októberben voltam wagonr+ -al. És örültem is neki mert nagyon szűkös kis utcák vannak ahol a nagyobb autómmal else fértem volna. Nem hogy parkolni közlekedni is necces a főtér környékén. Nem bántam meg hogy wagonal mentem ;)

2017. dec. 21. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!