Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » SUZUKI IGNIS -sel megtett út?

SUZUKI IGNIS -sel megtett út?

Figyelt kérdés
Suzuki Ignis-sel, mi volt a legnagyobb távolság amit megtettetek egyhuzamban, vagy minimális pihenővel? mennyire volt fárasztó?-kényelmes,kényelmetlen?az autó hogy bírta? mivel városi kisautó . például budapest-győr /budapest miskolc

2017. nov. 30. 17:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Budapest-Gyor nem valami nagy tav, azt barmivel vegig lehet megallass nelkul menni. (Eleg edzetteknek akar bringaval is.)
2017. nov. 30. 17:05
 2/15 A kérdező kommentje:
#1-köszi, várom a további véleményeket.
2017. nov. 30. 17:06
 3/15 A kérdező kommentje:
ja, csak mert nekem már 20 Km után megfájdul benne a hátam.
2017. nov. 30. 17:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, semmi baj vele hosszú távon sem, ha a vásárlásán gondolkodsz, emiatt ne aggódj.

Maga az autó kimegy a világból, csak az olajat kell cserélgetni benne, meg benzint tenni bele.

Én mondjuk egy Miskolc Dunaújváros utat simmán megtettem vele 1 megállással, autópályán 12-140-es tempóval.

Nyilván egy komfortos, kényelmes nagy cirkálóban jobban éreztem volna magam, de ezzel is eljutottam ahová akartam.

Most eladó :-)

2017. nov. 30. 17:19
 5/15 A kérdező kommentje:
#4-köszi nem venni akarok,meg van már 12 éve,de csak Bp-en belűl használom,a egyhuzamban 20Km-nél többet még nem mentem, és akkor már igen csak megfájdult a hátam,de úgy néz ki januártol rendszeres lesz a budapest - győr /budapest - miskolc útvonal.
2017. nov. 30. 17:26
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk sose fájdul meg a hátunk, 13 éve használjuk, jól bírja a hosszú távokat is, jók az ülések mert nem puhák, elől, hátul nem kényelmetlen, és a felépítés szempontjából is előnyös, nem ül lent az ember a földön érzés.

800-1200km volt a legtöbb amit mentünk vele probléma nélkül.

2017. nov. 30. 17:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Eddig 700km-t tettem meg vele egyszerre a legtöbbet. Semmi gondom nem volt a kényelemmel.
2017. nov. 30. 18:34
 8/15 anonim ***** válasza:
41%
Én anyáméval ilyen 80-100 km-nél többet nem mentem egy huzamban, de már akkor nagyon elegem volt belőle. A lábamat nincs hol megtámasztani, az ülés szinte szó szerint fapad, a zajszigetelés borzasztó. Nagyon érezni benne, hogy nem erre van kitalálva. De ha néha belföldön kell menni egy-egy hosszabb távot, azért túl lehet élni.
2017. nov. 30. 19:18
 9/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, nem jól írtad ki a kérdést, ezzel te nem leszel kisegítve, nem kevesen vezettek már Ignist több-száz kilométeres távon úgy, hogy nem fájdult meg a hátuk, és vannak akiknek egy sokkal kényelmesebb autóban is bele fajdul a hátuk a hosszabb-rövidebb autózásba.

A te kérdésed inkább az, hogy vannak-e olyan autósok, akik hosszú távokat mennek, és az Ignisben megfájdul a hátuk, viszont van olyan autó, amiben nem.

A kérdést vissza fordítva, más típusú autóban is megfájdul a hátad?

Vannak az Ignistől sokkal kényelmesebb autók, de amíg nem próbáltad ki, nem tudhatod, hogy abban is lesz-e hátfájásod, vagy nem.

2017. nov. 30. 19:22
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Sok ceges autot vezetek, nagy resze mondjuk kisteher vagy mikrobusz, azok kenyelmesek, nekem volvom van, azt inkabb nem ecsetelem, de egyszer vezettem ignist, 40-t es ugyan az a hatfajas mint neked, pedig szabvany meret vagyok a 177 cm magassagommal. pattog az uton, hangos, szoval en meg varosi autonak se tartom nagyon. sehova nem valo
2017. nov. 30. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!