SUZUKI IGNIS -sel megtett út?
Nyugi, semmi baj vele hosszú távon sem, ha a vásárlásán gondolkodsz, emiatt ne aggódj.
Maga az autó kimegy a világból, csak az olajat kell cserélgetni benne, meg benzint tenni bele.
Én mondjuk egy Miskolc Dunaújváros utat simmán megtettem vele 1 megállással, autópályán 12-140-es tempóval.
Nyilván egy komfortos, kényelmes nagy cirkálóban jobban éreztem volna magam, de ezzel is eljutottam ahová akartam.
Most eladó :-)
Nekünk sose fájdul meg a hátunk, 13 éve használjuk, jól bírja a hosszú távokat is, jók az ülések mert nem puhák, elől, hátul nem kényelmetlen, és a felépítés szempontjából is előnyös, nem ül lent az ember a földön érzés.
800-1200km volt a legtöbb amit mentünk vele probléma nélkül.
Kérdező, nem jól írtad ki a kérdést, ezzel te nem leszel kisegítve, nem kevesen vezettek már Ignist több-száz kilométeres távon úgy, hogy nem fájdult meg a hátuk, és vannak akiknek egy sokkal kényelmesebb autóban is bele fajdul a hátuk a hosszabb-rövidebb autózásba.
A te kérdésed inkább az, hogy vannak-e olyan autósok, akik hosszú távokat mennek, és az Ignisben megfájdul a hátuk, viszont van olyan autó, amiben nem.
A kérdést vissza fordítva, más típusú autóban is megfájdul a hátad?
Vannak az Ignistől sokkal kényelmesebb autók, de amíg nem próbáltad ki, nem tudhatod, hogy abban is lesz-e hátfájásod, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!