Franciaország vagy Olaszország?
Figyelt kérdés
Melyik ország tetszik jobban? Melyik helyen élnél? Vagy melyik helyre vágytál nagyon, ahol eltudtad volna képzelni az életed?2017. nov. 23. 23:04
11/12 anonim válasza:
Én is kamionos vagyok és mindkét országot szeretem, de Franciaországot egy kicsit jobban. És nem, nem csak az autópályát láttam. Olaszországban voltam a Garda tónál (Desenzano del Garda), Torinóban, Padovában és Pescarában is. Kicsit szemetesek az olasz városok, de szépek. Franciaországban is voltam már pár helyen, mint pl. Párizs (3 napot), Orléans, Bordeaux és Lille. Igen, kamionnal, ingyen. Be lehet menni a városokba, az ipar negyedekbe, onnan pedig busz, metró, villamos vagy gyalog, esetleg Uber. Megjegyzem, hogy Franciaországban is vannak kicsit szemetes városok. Nem egy Németország tisztaságú egyik sem, de meg van a maga szépségük. Most is Olaszországban vagyok. Én élnék mindkét országban egy kicsit, Olaszországban inkább délen. :)
12/12 anonim válasza:
Most látható, hogy mekkora -intelligenciabeli- különbség van két kamionos hozzászólása között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!