Franciaország vagy Olaszország?
Természetesen Olaszország.
Gyakran kiruccanok oda.
Olaszország, imádom!
A franciákat rühellem.
Olaszország.
Francia nem rossz, de nekem a nyelvük pl. abszolút nem jön be :D
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nekem is Olaszország jön be jobban és nekem a Pisai ferde torony is érdekesebb, meg szebb, mint az Eiffel torony.
"FÚÚJJ ! A mocskos dígókat szeretitek ? Koszosak, lopnak, szemetelnek ! Én 12 évig jártam európát kamionnal"
Így vélekedik egy olyan "kamionos", aki Olaszországból csak az autópályákat a körgyűrűket és csak a koszlott kikötőkben látta, ahol rakodott. Aki nem járt még egyetlen kulturált olasz városban sem, hiszen a körgyűrűknél beljebb sohasem mehetett a kamionjával, aki mocskos kamionos pihenőkben tölti a pihenőidejét, és 10 méternél messzebb nem tud eltávolodni, mert őriznie kell a szerelvényt a "kollégáktól".
"egyszer leszívták a gázolajat"
(Vagy esetleg eladtad?)
Bocs, de nagyon sok autós pont a kamionosoktól vette évtizedekig az általuk lopott gázolajat, amit ők természetesen elszámoltak a cégük felé.
Amióta a központból már mindent látnak és ellenőrizni tudnak -és egy csomó tolvaj kamionos megbukott-, azóta szűnt csak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!