Kezdőoldal » Utazás » Európa » London vagy Róma lenne a...

London vagy Róma lenne a praktikusabb?

Figyelt kérdés
Idén nyáron Párizsba utazunk a párommal, és onnan pedig még elmennénk a fent említett városok egyikébe. Mind a kettőt nagyon meg szeretnénk nézni :) viszont jövőre pedig csak Olaszországba megyünk(Velence, Milánó, Firenze) és nem tudjuk melyik lenne a jobb. Javaslatok?

2017. febr. 25. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
2%

Barátom, rendszeresen mehetnél koszos sz.ros vacak 5000 forintért bármelyik városba, mióta a repülést feltalálták.

Te meg itt görcsölsz, mintha az a fajta szerencsétlen lennél, aki évente egyszer megy el valahova.

Miért nem szeded össze magadat, és keresel olcsó repülőjegyeket ide is, oda is????

Vagy tényleg ilyen évente egyszer utazó butamagyar vagy?

2017. febr. 25. 13:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Kedves "barátom" lehet hogy neked olyan sok szabadidőd van egy jól fizető állás mellett hogy minden héten a világ másik részén legyél de nem mindenki olyan mint te. Akkor utazom amikor időm van rá, és eléggé össze vagyok szedve, csak sajnos csak két városra jut időnk, mert tudod mi ilyen "butamagyarok" vagyunk :)
2017. febr. 25. 13:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha jövőre mentek Olaszországba, akkor abba iktatnám bele a római városnézést is. Most meg London.
2017. febr. 25. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem Róma 100x szebb mint London.
2017. febr. 25. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:
5%

De ugye a koszos sz.ros vacak 5000 forint már nem jutott el a tudatodig?

No jó, végeztem.

2017. febr. 25. 14:40
 6/9 anonim ***** válasza:

5: Jó is lenne, ha egy vakáció, utazás csak annyiba kerülne, hogy vesz az ember egy olcsó fapados jegyet előre :D

Egyébként meg nem a pénzről szól a kérdező kérdése. Két hely közül nem tud választani.

2017. febr. 25. 14:42
 7/9 gebasz1 válasza:
Roma
2017. febr. 25. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem keverném a szezont a fazonnal, vagyis maradnék Franciaországban.

Pl. megnézném a Versailles-i kastélyt, vagy a Loire völgyét.

2017. febr. 25. 18:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell 'kipipálósra' venni a figurát - én is inkább maradnék Fr. -országban a hangulat, a kutúra miatt (Reims, Loire- menti kastélyok, Versailles, ha több időtök van Bretagne, Provence, Riviéra (Marseille, Nizza, kis halászfaluk, stb.).

De Ti tudjátok, ezért is a kérdés. :)

Én inkább - ha már mindenképpen el - akkor Brüsszelbe/ Luxemburgba mennék.

Párizsban is, Londonban is többször jártam - de sosem gondoltam, h. kombinálom a kettőt.

Rómába majd jövőre lementek vonattal (v. autóval utaztok?), így akkor most London.

2017. febr. 26. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!