Utazzak Franciaországba egy hétre vagy inkább menjek el fesztiválra meg ejtőernyőzni?
A nyáron lehetőség van Franciországba menni a sulival. Nagyon szeretnék egyszer elmenni oda szóval jókor jönne, de hát ugye az utazás nem a legolcsóbb dolog. Nem akarom anyával kifizettetni (max. Csak amit nem tudom osszszedni), és a pénzt én is össze tudom gyűjteni. Viszont ha elmegyek akkor automatikusan lemondok az ejtőernyőzésről (amire szintén sokáig spóroltam és ősszel akartam is menni csak az idő miatt mindig el kellett halasztani) és a fesztiválozásról. Barátaim mennek Voltra és eddig úgy volt, hogy én is. Ők múlt évben is voltak, én akkor nyelvizsgáztam, szóvak nem jött össze.és az ezekre gyűjtött pénzem mind elmenne arra a francia hétre.szóval nem tudom, hogy döntsek. Franciaországba csak egy két barátom jönne, viszont később, egyetem mellet nem lesz esélyem szerintem utazni. De azt se akarom,hogy kimaradjak a nagy fesztivalélményből. (Ha tényleg olyan jó).
Szerintetek mit csinaljak? Melyiket?
Ha a kérdező még ott tart, hogy neki inkább bejön egy fesztiválnak elnevezett, de a valóságban inkább a drogról, italról, hányásról és dugásról szóló és sokszor a sárban dagonyázó tömegrendezvény, akkor nem érett meg arra agyban, hogy az egyetemes és örök, francia kultúra látványa okozzon neki hasonló örömöt.
Az ejtőernyőzésről meg annyit, hogy amikor régen tanultam repülőt vezetni, akkor volt ott egy mondás a pilóták között, hogy:
"ép ember, ép ésszel, ép gépből nem ugrik ki önként"!
Köszönöm a válaszokat:)
10.29-esnek meg csak annyit, hogy én -ezek szerint a kivételek egyikeként- elsősorban a koncertekért mennék, és a barátaimért. És ha neked ezek a tapasztalaitaid a fesztiválokról, akkor azt kell mondjam, igazán sajnállak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!