Van olyan hely Europaban ahova erdemes meg koltozni?
9-es vagyok és én a helyetekben nem jönnék el Ausztráliából - de Ti tudjátok.
Nekem így, Magyarországról Ausztrália sokkal "tisztább", élhetőbb, jobb helynek tűnik, mint Európa, de lehet, nincs igazam...
Szabad kérdezni, mi az, ami miatt el akartok jönni?
Épp azt akartam írni, hogy Ausztrália után meghaltok a hűvös Skandináviában, vagy éppen Skóciában :-( Még a magyarok többsége is menekül, amint teheti, nem bírja azt az esős hideget. Ezt gondoljátok át. Ráadásul Észak-Európában nincs nagy kultúra, ott mindig is a túlélésért küzdöttek, sok alkohol felhasználásával.
Portugália, Spanyolország, Olaszország való nektek. Esetleg gyertek Budapestre, itt nagy a kereslet pilótákra, egy pilóta fizetéséből két ember bőven megél. Te meg taníthatsz angolt, spanyolt, arra is van kereslet.
Hát, bizony nem ír butaságokat a 14-es!
Skóciában élő ismerősöm állandóan szenved a sok esőzéstől, a nyirkos, párás időtől, levegőtől és attól, hogy a kimosott ruha min. 2 napig szárad (nagycsaládos, szóval nem egyszerű...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!