Van olyan hely Europaban ahova erdemes meg koltozni?
Spanyolország anglia, írország vagy Magyarország.
Èn éltem Amerikában , Angliába és bejártam elég sok részét a világnak. 10 éve élek Németországban és úgy érzem Németországban az élet olyan ahol normálisan meglehet élni, de a szokások és az emberek nagyon hasonlítanak magyarországhoz. Nem is hiába jönnek most sokan Angliából Németországban.
Svájc, de itt a Bewiligungok miatt nehéz.
Nagyon jó az élet - bár melózni azt kell -, de most már csak L-es tartózkodásit adnak, ami max egy évre szól, és így necces, mert ha a lejáratakor nincs munkád, akkor 90 napra el kell hagynod az országot.
A párommal élek kinn, én az L-es permitekkel szenvedek, őneki B-s (3-5 év) van.
De csak ezért házasodni meg nem akarunk, hiába szeretjük egymást nagyon. :(
Félek a jövőtől nagyon, ez az állandó bizonytalanság, hogy megkapom-e következő félévre...
"... sajnos sok rosszat hallunk a jelenlegi EU helyzetrol. "
Nem tudom, hol laktok most, de a kétségtelenül meglévő problémák ellenére az EU vagy Európa még mindig a világ élvonalába tartozik életszínvonal, gazdaság stb. tekintetében.
Még pl. a joggal sokat szidott magyar egészségügy is olyan szinten van, amiről a világ lakosságának többsége álmodni sem mer.
Nem írtad, hogy melyikőtöknek milyen végzettsége van, mihez értetek?
Spanyolországban - Európán belül - a legnagyobb a munkanélküliség - így azt csak akkor javaslom, ha nagyon sok pénzetek van félretéve - bőven van lakásra, ennivalóra, amíg nem találtok munkát.
Olaszország meg nagyon drága...
Inkább Anglia...
8 - Ausztraliaban lakunk,és koszonom.
9 - en elvileg tanar lennek,de eddig nem sokat tanitottam az onkentes tapasztalataimon kivul. Szoval én inkabb vendeglatasban gondolkozom. Illetve egeszsegugyben is van tapasztalatom,de nincsen szakiranyu vegzettsegem.
A parom pilota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!