Szerintetek hova érdemes elutazni ami különleges/érdekes hely a világban/európában?
Voltam már sokfelé, london, párizs, bacerlona, madrid, zágráb, róma, milánó, berlin, münchen, frankfurt, milánó, ljubjana, bécs.. tengerpartok, horvát, olasz, szlovén, francia stb..
De engem inkább ilyen nagyvárosok érdekelnek mint london meg párizs. Gondoltam moszkvára, delhire, mumbai, bangkok...
Ti mit választanátok, esetleg hol jártatok ami érdekes volt és milyen volt?
Delhiben, Bangkokban voltam. Én eddig a Földön a nagyvárosok közül egyedül Bangkokot tudom elviselni és szeretni a legjobban. Aztán még Prága és Kairó.
Európai nagyvárosokban (Prága kivételével ami gyönyörű) még nem voltam és ilyen London, Párizs félékben nem is leszek.
A kelet és nyugat teljesen más és mást embert igényel, általában (nem minden esetben) akinek tetszik kelet annak nem tetszik nyugat és fordítva.
Egyébként Moszkvába nagyon szívesen elmennék és el is megyek. Amit még megnéznék a felsoroltakból az Róma, Madrid, Barcelona, a többi nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!