Van olyan hely Európában (elsősorban természetesen a Földközi-térségre gondolok), ahol télen is lehet fürdeni a tengerben?
Figyelt kérdés
2015. máj. 30. 19:22
1/8 anonim válasza:
Én belementem decemberben a Földközi-tengerbe, de csak azért, hogy fotó készüljön erről.
Fürdésre maximum a 4-5 csillagos hotelek fűtött medencéi alkalmasak, de ezekből rengeteg van egészen megfizethető áron.
Aztán ha télen fürödni szeretnél, legközelebb a Vörös-tenger lenne (nem Európa), vagy a Kanári-szigetek. Mindkét víz nagyon hideg olyankor, de (ha összeszorítod a fogadat)fürödni lehet bennük.
Télen ne azt keresd ezekben a helyekben, amit nyáron találnál meg. Élvezd ki a kellemes tavaszi időt, sétálj, és kergess pillangót.
2/8 anonim válasza:
Nem igazán... Még a legdélebbi Andalúzia, Ciprus vagy Málta esetében sem elég meleg még ilyenkor a víz a fürdőzéshez.
4/8 anonim válasza:
Még É-Afrikában is hideg a tenger télen, az É-D-i áramlások miatt. Van egy hely viszont ahol a víz hőfok decemberben 22-24 fokos. Ez Djerba szigete, ami Tunéziáűhoz tartozik. Ott fürödtem dec 21.-én, nagyon kellemes napsütés volt, 26 fok.... A sziget D-i oldalán van egy öböl aminek nagyon jó a mikroklimája. Kicsit többe kerül, de télen vannak kedvezmények.Üsd-be Djerbát, mindent megtalálsz. A parton van egy 1 km hosszúszálloda A Hotel Djerbe annak a partja ez a jó hely...
5/8 anonim válasza:
A maldív szigeteken 29 fokos az óceán.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam, hogy a Maldív-szigetek Európában van...
2015. máj. 31. 13:50
7/8 patrik0103 válasza:
A kérdésre válaszolva, bárhol lehet fürdeni a tengerekben télen ahol van tenger természetesen. Az más kérdés, hogy mennyire akar fázni benne az ember.
8/8 anonim válasza:
Nem tudom, miért lett lepontozva a válaszom. Jártam az említett helyeken januárban, és tudom, hogy nagyon hideg a víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!