Jelenleg mennyivel drágább (a benzintől eltekintve) egy 7 napos nyaralás Horvátországban, mint a Balatonon?
Már mitől lenne drágább??!
Ha okosan csinálod, akkor még olcsóbban is ki tudod hozni.
Ráadásul egy gyönyörű tenger partján vagy, ahol minden nap vagy este, tudsz valami új programot csinálni.
A Balatonon viszont évtizedek óta ugyanaz a 3 "kulturális" program van:
1. sorban állsz a lángosos bódéjánál.
2. sorban állsz a halsütöde bódéjánál.
3. csapdosod a szúnyogokat.
A fürdőcipő is plusz pénz.
Igazából azoknak jelentős a különbség, akik itthon SZÉP kártyáról fizetik a szállást.
Egyébként meg kell azért válogatni, hova megy az ember, Senjből nézve Baska szerintem elég csúnya, vagy a krki hídnál az olajfinomító se egy szép látvány.
"Ráadásul egy gyönyörű tenger partján vagy, ahol minden nap vagy este, tudsz valami új programot csinálni.
A Balatonon viszont évtizedek óta ugyanaz a 3 "kulturális" program van: "
Azaz te is az a fajta proli vagy, aki ha külföldre kerül hirtelen átváltozik a legnagyobb műértővé, akibe csak úgy ömlik a kultúra. A Balaton környékén is van bőven program a lángoson kívűl, de mennyiségben egy többszáz kilométeres tengerparttal és százezres nagyságú városokkal nyilván nem összevethető. És egyébként Horvátországban is el lehet tölteni úgy egy életet is, hogy a strandon kívűl semmit nem lát az ember. Embertől függ, kinek mi az igénye.
Én a Balatontól 20 km-re lakom. Bőven elég a Balatonból nekem egy-egy este leugrani. Horvátországba megyünk idén is. A Feleségem 2 hónapja bújja a netet, "olcsó" szállás miatt. Most 8 nap 7 éjszakára talált 2 felnőtt 1 gyerekre a tengertől 8 perc sétára 97 000 Ft-ért apartmant, Split alatt Brela-ban. 650 Km tőlünk. Volt olcsóbb is, drágább is. A kaja árak nem olcsóak kint sem!
Az ár a Balatonnál is így van, határ a csillagos ég. Ami a tapasztalatom, hogy a Balatonnál nagyon elszaladtak az árak, irreálisan magasak. A Víz minőségéről meg ne is beszéljünk! Ne a közepén igyon belőle a főokos, aki megállapítja a víz minőségét, hanem egy jó kis délután a part közelében vizsgálják meg! Szerintem kitiltanák az embereket belőle. Sajnálom hogy így van, mert mégis csak a mienk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!