70 e Ft-ból ki lehet hozni egy 4 napos párizsi kirándulást?
Heló!
Nehéz, mert drágák a belépők, és az út oda-vissza - ha mondjuk kocsival visznek -, akkor kb leglaább 100-120 euro - Münchenbe Magyarországról 30-50 euro között van.
Szerintem így csak úgy sikerülhet, ha neten keresel embereket, akik befogadnak másokat pár napra. Sok ilyen csoportot találni, pont az a lényege, hogy akinek kevés a pénze, azt segítik ezzel.
Így a szállás költségét megúsznád, de a többi minden pénzed elvinné, és még valószínűleg így is kevés lenne a 700000 ft
Viszont a fenti módszerrel 100000 ft körül már korrekt mód kijönnél.
Ki lehet hozni.
BVA reptérre 8-20 euró közt van repülőjegy, igaz onnan a bejutás 10-15 euró. Szállj meg többágyas hostelben. Még marad is pénzed.
(Ui. engem mindig elszomorít a majmot népszerűsítő és sztároló emberek tömege. Tényleg hihetetlen, hogy egy nyomorult repülőjegy keresést ne lenne képes 200 ezer ember megcsinálni ebben az országban, vagy hogy azért fizeti meg az ostoba emberek jutalékát, mert az ő oldalán keresztül foglal szállást. Kérdező, kérlek te ne tedd azt)
6. Mivel a kérdező elég tudatlannak tűnik ebben a témában,ezért ajánlottam neki a majmot! De ,amúgy meg lehet sok embernek nincs ideje így összeválogatni a jegyeket és szállást ,ezért nem sajnálja a jutalékot attól,aki ezt megcsinálja helyette! :)
Párizsba nem bír összekalkulálni egy utat,mit gondolsz Dominikára hogy menne el?
Kismilliószor utazom,magam intézem a repjegyet,szállást,nem szoktam segítséget kérni,de van akinek erre szüksége van! Nincs ebből semmi probléma! A tanulópénzt mindenkinek meg kell fizetni,ha majd tapasztalt utazó lesz,már meg fog tudni magától is szervezni egy utat!
Szerintem igen. Okosan és körültekintően magadnak intézz, foglalj mindent, és akkor van rá esély.
Én nagyon olcsón szoktam kihozni utakat, persze sok szervezéssel, mert tényleg oda kell figyelni (pl. mikor foglalsz repjegyet, szállás hol/milyen legyen - lehet, kicsit drágább, de központi helyen van, kevesebb a tömegközlekedés ára ezért, és van reggeli, ami egész napra elég, nem kell ételre költeni utána... ilyenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!