Párizsi szállás Booking.com hiba?
Sziasztok!
Szeptemberben foglaltam Párizsba szállást holnap lesz esedékes a utazás. Az előleget(foglalás fele)ma reggel vonták le a számlámról. A gond az, hogy az SMS-ben ,amit küldenek a pénzmozgásokról, egy teljesen más hotel neve van ott!!
Utána pedig: 75 PAPARIS 20 FRAFR. Utánanéztem ez egy kerület gondolom, ebből rájöttem, hogy az eredetileg foglalt hotelem isitt van, viszont aminek a nevét leírták (Hotel Belgrand) is 2 utcával arrébb.
Lehetséges hogy a Belgrand valami francia szó is, vagy hiba lehet a gépezetben? Booking.com-on, teljesen rendben minden az eredeti szállást mutatja.
Sajnos csak az SMS-re tudok hagyatkozni a Takaréktól, még netbankon sincsenek részletek, email-ben sem jött semmi.
Kicsi utána néztem a két hotelnek szinte teljesen ugyanaz a dizájnja(a szobáknak), szóval lehet az egy cég lesz a helyes megoldás.
Gondolom attól még oda menjek, ahova foglaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!