Hogyan jutok el a Burgaszi reptértől a napos parton lévő Tia Maria Hotelhez? Illetve tudom hogy van egy menetrend szerinti buszjárat ami 5 euroért elvisz oda, de hogyan tudom meg hogy melyik megállónál kell leszállni?
Persze, van 5 euroert, aztan majd ha a tomott helyi buszon kirabolnak, ne gyere vissza sirni.
Eszem megall, elmegy a tengerre nyaralni, es a 25 eurot sajnalja a normalis transzferre. Az az igazi, tosgyokeres proli, a hires magyar konzervturista... Loncshust vittel magaddal, ugye?
Igen, a 15 számú busz megy a reptér bejáratától a burgaszi vasútállomásig. De neked ellenkező irányban kell menni. A Tia Maria Hotel a reptértől nem Burgasz (dél-nyugati) irányban van, hanem észak-kelet felé, vagyis a Napospart felé.
Úgy tudom, a reptérről van u.n. shuttle-bus a Napospart felé - ezek amolyan mikrobusz-félék, melyek akkor mennek, ha megteltek. Az ára 7 euro. Ha kijöttél a reptér épületéből, sok buszt látsz majd, bármelyik sofr tud annyit angolul vagy németül, hogy útba igazitson.
Kellemes vakációt.
Még olcsóbban jössz ki, amennyiben bemész a fent említett 15-ös busszal Burgasz belvárosába, s onnan mész ki egy Napospartra tartó busszal (fél óránként járnak). Így az összköltség kb 1200 forint.
Az első válaszolónak pedig sok szeretettel javaslom, hogy tegye meg mindezt 30 euróért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!