Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti elmernétek menni Velencébe...

Ti elmernétek menni Velencébe ennyi terrortámadás mellett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hülye kérdés lesz ez, de érdekelne a véleményetek. Családommal július elején nyaralni megyünk és az egyik úticél Velence (Olaszország). Szívesen elmennék oda, viszont ez a sok terrortámadás miatt elbizonytalankodtam! Olvastam olyan híreket is, hogy terrorcsoportokat számoltak fel azon a környéken. Nem voltam eddig ezen a téren félős, most viszont eléggé előjött bennem ez az érzés. Ti elmennétek ilyen helyre, ahol ekkora a tömeg és akár bármi meg is történhet? Vagy csak én paráztam be nagyon? :) 18/L

2017. máj. 25. 23:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

elkerülte a figyelmedet a már abban a korban vagy megjegyzésem.

igenis felelsz azért, ha hülye maradsz, és igenis a te felelősséged, hogy kiírtad ezt a buta kérdést.

igen, és a te felelősséged, ha origót olvasol, és vihogsz mellé.

Tudod, a kocsmán kívül nem sok embernek tetszik.

2017. máj. 26. 21:00
 12/14 A kérdező kommentje:

Jó utat neked Rómába!

Utolsó kommentelő. Sajnálom ha butának találod a kérdésem, de kíváncsi voltam ezen a téren mások véleményére is. Megértem a te álláspontodat, hisz nem ugyanolyanok az emberek, főképp a vélemények. Szerintem azért mert feltettem egy kérdést nem jelenti azt, hogy egy hülye gyerek lennék.

2017. máj. 26. 22:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Origó is szennylap kb nulla hirértékkel.

Mi nemrég voltunk, én attöl félnék, hogy elöbb önti el a viz azt a várost, hiába a mobilgát meg az x százéves védelmi tervük. :(

2017. máj. 31. 06:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Tisztelt utolsó kommentelő.

Mi is ezért tervezünk most menni, mivel kitudja meddig marad Velence ott ahol... Rengetegszer önti el a víz a tereket, illetve utcákat.Szörnyű lesz ha eltűnik majd az idő múlásával ez a gyönyörű hely. :(

2017. jún. 1. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!