Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti elmernétek menni Velencébe...

Ti elmernétek menni Velencébe ennyi terrortámadás mellett?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet hülye kérdés lesz ez, de érdekelne a véleményetek. Családommal július elején nyaralni megyünk és az egyik úticél Velence (Olaszország). Szívesen elmennék oda, viszont ez a sok terrortámadás miatt elbizonytalankodtam! Olvastam olyan híreket is, hogy terrorcsoportokat számoltak fel azon a környéken. Nem voltam eddig ezen a téren félős, most viszont eléggé előjött bennem ez az érzés. Ti elmennétek ilyen helyre, ahol ekkora a tömeg és akár bármi meg is történhet? Vagy csak én paráztam be nagyon? :) 18/L

2017. máj. 25. 23:41
1 2
 1/14 anonim válasza:
5%

Sajnos a terrortàmadàs kockàzata a frekventàlt , sok embert , sok európai , elsősorban tehetősebb emberek által látogatott helyeken nagyobb a kockàzata .

Egy Salgótarjàni munkaügyi központban vagy közèrtben sose lessz !

Egyenlőre kelet európa kisebb kockázattal bír mint tőlünk bármi nyugatra .

Ènis gondolkodtam Velencèn de inkàbb kihagy , pl Varsó is szèp , de ne menjünk annyira messze elèg a Feszti körkèp vagy pesti múzeum látogatàs !

Ha van màs ötleted is , de nèz körül itthon is ha teheted ;)

2017. máj. 26. 00:40
 2/14 anonim ***** válasza:
96%
Minden reggel a bécsi villamossal és metróval járok dolgozni és te félsz egy nyaralástól? 😊
2017. máj. 26. 01:41
 3/14 anonim ***** válasza:
96%
nekem olyan érzésem van, hogy Velencét nem teszik tönkre. gyilkolni máshol is lehet
2017. máj. 26. 02:02
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
Nem igazán értem, hogy pár terrortámadás miatt miért kellene otthon ülni összeszűkült ánusszal. Velence szép, menj, nézd meg.
2017. máj. 26. 09:29
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
És mondd, az utcára még kilépsz? Vagy miután hallottál egy autóbalesetről, már a házadat sem hagyod el? Csak mondom ám, hogy a konyha, fürdő is nagyon veszélyes helyek! Vigyázz magadra!
2017. máj. 26. 10:35
 6/14 mytravel ***** válasza:
48%
Nem paráztál be, ez sajnos manapság igy van. Ezzel minden tömeges helyen sajna számolni kell, ez van. (Lásd Manchester) Nekem vannak személyes tapasztalataim és azok után háromszor nézek körül mielött valahova mennék. Attól függetlenül Velence gyönyörü hely, ha ott vagy a közelben ne hagyd ki. Jó utat!
2017. máj. 26. 11:06
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Bárhol lehet számítani rá Európában, ahol sok turista van ill. sok ember. Egyelőre Nyugat-Európa a veszélyeztetett, de az is igaz, hogy igen csekély az esély arra, hogy pont akkor robbantanának mondjuk a Szent Márk téren, amikor te is ott vagy, de kétségtelen hogy a lehetőség megvan. A lehetőség azonban akkor is megvan hogy valamiféle baj ér, amikor az autópályán odautazol. Sőt, az lehet még veszélyesebb... Viszont ilyen alapon sosem volna szabad kidugjuk a fejünket otthonról, ugyanakkor nézd meg mondjuk pl. a flightradar24 oldalát, hogy milyen irgalmatlan sok ember utazik keresztül-kasul Európában és a világban, terrorveszély ide vagy oda. Szóval én el mernék menni...
2017. máj. 26. 14:17
 8/14 anonim ***** válasza:
59%

Te még abban a korban vagy, amely nevelhető, de már abban, amikor felelsz a döntéseidért és a gondolataidért.

Ha nem törlöd végleg a közszolgálati szemeteket a tévédről, ha nyúlsz a lokál után, ha fideSSbirka vagy, örökre maradsz hülye.

A válaszom nem politikai beállítódást tükröz. Alapvető emberi dolgokra mutat rá.

Szedd össze magad és menj nyugatra, mert tényleg hülye marasz!!!

2017. máj. 26. 16:26
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Tisztában vagyok vele, hogy közúton nagyobb lehetősége van annak, hogy egy autóbaleset részese legyek!(sajnos már voltam részese) Természetesen nem fogom azt tenni, hogy itthon maradok és ki se moccanok, hisz egyszer élünk! :) Most, hogy így olvastam a kommenteiteket igazat adok nektek és ha van rá lehetőségem nem fogom kihagyni Velencét!

Tisztelt utolsó válaszadó!

Közszolgálati csatornákat nem szoktam nézni, főleg híradót nem! Undorítónak találom, hogy csak gyilkosságról, balesetről és terroról szól! A világban lévő történéseket telefonon szoktam olvasni általában (origon). :)

2017. máj. 26. 17:29
 10/14 anonim ***** válasza:
4%

Szia

Én Róma június 21-24 :)

2017. máj. 26. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!