Mikor értsük meg, hogy ha a Nyugat és az USA mindvégig Aszad mellett állt volna akkor nem lett volna semmilyen terrortámadás?
De persze inkább „mérsékelet ellenzék”-nek nevezett terrorista csoportokat fegyverzett fel...
A helyzetet legjobban ezek a képek tudják illusztrálni:
2013. augusztus 26-án Al-Assad elnök úr figyelmeztette a világot arra, hogy milyenek azok a módszerek ("ütőkártyák") amilyeneket néhány hatalom és ország használ Szíria ellen.
„Azért mert ellenezzük néhány nyugati ország külpolitikáját még nem kívánjuk azt a népeiknek, aminek mi szíriaiak naponta tanúi vagyunk. Ha valamivel hibáztatni lehet őket csak azzal, hagyták, hogy "demokratikusan választott" kormányaik ilyen veszélynek tegyék ki őket és így ártsanak nekik, geopolitikai okok miatt. Amiben biztosak vagyunk, hogy ők ezeket az okokat nem is értik.”
Továbbá, ezt talán ismeri mindenki:
„A terrorizmus nem egy nyerő lap, amit bármikor kijátszhatsz. Olyan mint egy skorpió, téged is bármikor megmarhat.”
Dr. Bashar Al-Assad, a Szíriai Arab Köztársaság elnöke.
Bölcsebb lett volna inkább rá hallgatni:
https://www.youtube.com/watch?v=_VX7q39ILoU
Aszadot ki nem állhatják a szunniták, tehát ha Aszadot támogatod, akkor a szunniták ellensége leszel.
Franciaországban pedig szunniták robbantottak.
Tehát már megint baromságokat beszélsz.
Okés.
Amúgy az 1-es válaszoló is én vagyok.
Gondoltam szólok.
" Al-Assad elnök úr"
Ezt a hanyigerkelto szervilizmust.
Ugye tudod hogy egy undorito diktator hatsojat nyalod eppen fenyesre? Fuggetlenul attol hogy Sziriaban eppen mi tortenik es mi nem.
"Mikor értsük meg, hogy ha..."
Inkább ércsük, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!