Milyen az életetek Német területen (Ausztria, Svájc)? Mondanátok érveket a német mellett?
Ösztönözni szeretném magam a nyelvtanulásban, remélem azért irnak egy jó páran,és nem rossz kategoriába irtam.
Kiváncsi lennék hogy aki kint él,mit dolgozik,mennyit keres,stb.. vagy akár csalládtag.
Milyen életetek van Németországban /Ausztria/ Svájc
Gyereknek milyen kint ha mondjuk előtte magyarban járt oviba,suliba,stb...
Nyelvet milyen szinten tudjátok,stb?
Hogy ki milyen minőségű életet él szerintem sokkal jobban függ a szakmájától, vagyis a bevételétől mint attól hogy hol élsz.
Én Bècsben élek és ismerek olyat aki 1100€-ért dolgozik, nem sokkal él jobban mint otthon, meg olyat is aki 3000+-ért. Nagyon nem mindegy.
Ha itt mindenki leirja az eletet,az neked mit,vagy miben fog segíteni?Egyebkent a link amit irtam,ott pont ilyen emberek irjak le a nullarol az egesz kikoltozesuket stb stb.....
Arrol meg tudjal hogy eleg rendesen darazsfészekbe nyulkalsz ezzel a "ki mennyit keres" dologgal....főleg hogy ez a legfontosabb neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!