Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ti akik külföldön dolgoztok,...

Ti akik külföldön dolgoztok, hogyan oldjátok meg az otthoniak látogatását?

Figyelt kérdés
Például most kaptam egy elég jó állást külföldön és emiatt le kellett mondanom a hazautazást (szüleim meglátogatása, stb) és ebbe majd belebetegedtem. Pedig ugrándoznom kellene örömömben, hogy megkaptam a jó állást, de nem, erősebb a szomorúság amiatt mert nem láthatom a családomat, szülővárosomat. Ti is szenvedtek emiatt? Hogyan oldjátok meg, hogy elegendő időt töltsetek otthon is?
2017. márc. 29. 11:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

30

Bármelyik pillanatban meghalhatnak. Nem lehetsz velük egész életükben 0-24-ben. A te életed is azért ilyen nyomorult mert nem váltál le és ilyen dolgokon rugózol. Ezért nem lesz soha párod és saját családod.

2017. márc. 30. 15:36
 32/37 A kérdező kommentje:

31

Képzeld, hogy van párom, és előtte is volt :) És nem ítél el amiatt mert törődöm a szüleimmel, sőt tisztel emiatt!

Hogy manapság milyen ritkák a gerinces emberek, tele van férgekkel az ország!

2017. márc. 30. 15:40
 33/37 anonim ***** válasza:

Inkább ilyen "férgekkel" (legalábbis a te nezeted szerint)legyen tele az orszag,mint ilyen életképtelen,napi 24oraban az anyja szoknyája mellett álló,érzelmi fogyatékosokkal....akik még ráadásul osztják is az észt a saját lelkinyomorultságukról,es mindenki aki mas velemenyen van az szinte biztos mind utalja a szüleit és csak arra vár,hogy egy kapanyél földet húzhasson rájuk!

Szerintem amugy menj el orvoshoz mert ez mar klinikai eset.......de minimum pszihologushoz...

2017. márc. 30. 15:50
 34/37 anonim ***** válasza:
Na most ha jól látom, akkor onnan, hogy a kérdező nem tud hazalátogatni az új munkahelye miatt eljutottunk oda, hogy mindenki aki egy bizonyos távolságon túlra költözik a szüleitől az egy érzéketlen, hálátlan paraszt. Az az érzésem, hogy ez az egész kérdés csak egy provokáció a kivándorlókkal szemben, mert a kérdezőnek valamilyen frusztrációja van.
2017. márc. 30. 16:25
 35/37 A kérdező kommentje:

33

Olvass vissza, sehol nem említettem, hogy napi 24 órát töltök a szüleimmel. Csupán évi 6-8 hetet. Ami átszámolva napokba (hogy könnyebben érthető legyen) azt jelenti, hogy az év 365 napjából 42-56 nap között töltök velük. Bőven nem napi 24 óra, ahogy te említetted. De ha szeretsz túlozni akkor csináld csak, magadat járatod le!

2017. márc. 30. 20:13
 36/37 anonim ***** válasza:

"Tehát téged nem zavar az, ha nem vagy mellettük a halálukon? "

Se apam, se anyam nem volt ott amikor az o szuleik meghaltak. Apam egy varosban lakott nagyanyammal, aztan amikor ment latogatni akkor megtalalta holtan.

Masik nagyanyam 60 kilometerre lakott tolunk, kisvarosban, anyam fiatalon elkerult a nagyvarosba, mert ott volt munka, ott volt lehetoseg. Az a nagyanyam is egyedul halt meg, elvitte egy szivroham.

Oszinten szolva jobb volt ez igy mindenkinek. A leheto legrosszabb amikor valaki egy hosszu betegseg utan, szenvedve hagyja itt ezt a foldi siralomvolgyet, hogy aztan az itt maradottak orokke ezt hordozzak..

Tudom hogy senki sem valaszthatja meg, de ha valasztani lehetne akkor en is ugy mennek el hogy elalszom egeszsegesen es masnap nem kelek fel, jobb az ugy mindenkinek.

Nyilvan van kotelessege az embernek a szulei fele, de ez nem irja felul a sajat magaval szemben megfevo kotelesseget, ugyanis mindenkinek elso korben a sajat eletet kell elnie. Ez nem onzoseg, ez kotelesseg.

Ez az amit te nem ertesz, talan felsz tole, ki tudja. Konnyebb mindig visszaszaladni anyukad szoknyaja melle, hogy aztan a sajat gyavasagod a veluk szemben fennallo kotelesseggel magyarazd.

2017. márc. 30. 22:28
 37/37 anonim ***** válasza:
Egyre könnyebben viselem, de az elején nagyon nehéz volt, van olyan barátom, aki évente csak egyszer megy haza, én még tartom ahhoz magam, hogy megpróbálom kétszer, nem csak magam miatt, hanem például a nagymamám miatt is.
2017. ápr. 2. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!