Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek mit csináljak? Ti...

Szerintetek mit csináljak? Ti mernétek vállalni?

Figyelt kérdés

Nyáron baby-sitter/au-pair szeretnék lenni külföldön. Regisztráltam egy oldalon ahol családokkal lehet ismerkedni, és néhány napon belül kaptam is egy pozitív visszajelzést egy hollandiai családtól. (30 közül csak ők választok és még egy család, de velük nem jöt össze a dolog)

Azóta email-eztünk, nagyon sokat meséltek a családjukról, küldtek képeketa gyerekekről, és úgy tényleg minden nagyon jól hangzik amit ajánlottak.

Viszont nem tudom hogy mit csináljak? Beültették a bogarat a fülembe hogy mi van ha utcalányokat keresnek meg így meg úgy... és kicsit elkezdtem félni. Eddig fel sem merült bennem mert tényleg nagyon jó dolgokat írtak, kedvesek, csomó mindent kérdeztek hogy különböző esetekben mit csinálnék a gyerekekkel... képet mutatták hogy nah ez lenne a te szobád és hogy nem e zavarna hogy a mosógép a szomszéd szobában van... és még az előző au-pairjük emailcímét, skype azonosítóját is megadták, hogy ha kérdésem van nyugodtan kérdezzek...

Tavaly nyáron ügynökségen keresztül probáltam elhelyezkedni de nem jött össze, ezért gondoltam hogy most internetes oldalon próbálkozom. A családoknak kell fizetni a szolgáltatásért nekünk au-paireknek nem.

Ti mit tennétek a helyemben? Meg mernétek próbálni?

2010. máj. 11. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
persze. meg ah utcalányt keresnének akkor nem kérdezgettek volna oylanokat h mit csinálnál a gyerekkükel :) szerintem szimpi vagy nekik... próbáld meg...
2010. máj. 11. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
amuyg hány éves vagy és egy vagy két hónapra akarsz kimenni? amugy angolokrol hallottam a legjobbakat :)
2010. máj. 11. 17:23
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Kicsit megnyugtattál:)

Én 20 vagyok, vagyis még nem éppen de mire kimennék már annyi leszek. 3 hónapot töltenék velük, júlistól szeptember végéig/október elejéig:)

Én is angliába szerettem volna menni de sajnos nem jött össze... Hát hollandiában se lenne éppen rossz csak kicsit félek:S

2010. máj. 11. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

amugy melyik oldalon nézted? én tudok kettő jót : [link]

[link]

2010. máj. 11. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én biztos kimennék a helyedben :)

2010. máj. 11. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat:)

Én is ezt a kettőt ismerem, az aupair-worldün találtam ezt a családot is:) Szerintetek akkor megbíhatuk bennük?

Én is afelé húzom... tényleg nagyon jókat és sokat meséltek magukról...:)

2010. máj. 11. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jártam Hollandiában.

Ne higgyél senkinek!

Kizárólag leinformálható irodán keresztül menjél és még az sem 100%!!!

Ne hidd, hogy csak mással történhet meg a baj!!!

A mézes-mázos levelezést, nem tudod kontrollálni.

Még egyetlen lánynak se mondták meg előre, hogy prostituáltnak viszik ki.

Azután elveszik az útlevelet, néhány pofon és már jönnek is a másfél mázsás holland állatok.

Megéri???

Ha élve kikerülsz néhány év múlva, úgy fogsz kinézni, mint a saját nagyanyád.

Szóval gondolkodj!!!!!!!!!!

2010. jún. 2. 01:39
 8/9 anonim ***** válasza:

én megkeresném iwiwen, facebookon a volt aupairt és ott néznék utána, imserősei, stb..

de már mindegy..kimentél?

2010. okt. 2. 00:38
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem:(

De majd jövőre:)

2010. okt. 2. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!