Be mernétek vállalni, hogy más helyett levizsgáztok a főiskolán?
volt rá példa
nem pénzért,hanem barátságból
zh-nál még nem is lenne gond, ott úgysem foglalkoznak annyira azzal, hogy valóban a te neveddel te írod meg azt. Vizsgán viszont sok esetben személyivel kell megjelenni, amit írásbelinél az írás alatt egyesével végignéznek, szóbelinél meg szerintem simán kiszúrja a tanár ha olyan ember megy vizsgázni akit sosem látott. Mivel viszed hozzá az indexet, amiben benne van a lepecsételt és plombázott arcképed és aláírásod, amit szintén meg tud nézni a vizsgáztató, szerintem kevés az esély.
Mivel korábban már volt mindenféle trükközés, szerintem mára ezeket elég szigorúan nézik, és a fenti példákból is látszik hogy manapság már nehéz trükközni vizsgáknál.
Abszolút bevállalnám. Volt is nálam ilyen példa, hogy egy ismerősöm pótvizsgára szorult és ha nem megy át elveszti az ösztöndíját. Nem volt hülye csak leterhelt lett szegényke, és nem bírta a strapát. Hát bementem helyette. Csodálkoztak is hogy írhatta meg szinte tökéletesen. De nem volt semmi.
Az egyik legjobb barátom, ő is olyan aki ha éjjel felhív akkor megyek és fordítva szóval nekem ez egyértelmű volt hogy segítek.
első vagyok
nevem nincs kedvem kiadni ehhez,pénzért amugyse vizsgázok más helyett,baráti alapon tettem amikor tettem,és közgázt amugyis csak 1 félévet tanitottak
ilyenről csoptársaid körében kérdezősködj,de itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!