Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mernétek újra egy korábbi (jó...

Mernétek újra egy korábbi (jó pár évvel ezelőtti) toxémiás szülés babát vállalni?

Figyelt kérdés
Nagyon félek, hogy megint toxémiás leszek. Főleg, hogy állítólag ha más a apuka, mint az előző toxémiás terhességnél, újra nagy az esély. Nehezítő körülmény még, hogy közelebb vagyok a 40-hez, mint a 30-hoz és biztosan lombik program lesz (az apa miatt). Mi a véleményetek? Ez már túl sok negatív dolog?
2011. febr. 11. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám! Attól, hogy az elsővel toxémiás lettél, nem biztos, hogy a másodikkal is az lennél. Tuti, hogy lenne fogadott orvosom, mert ilyenkor jobban oda kell figyelni.
2011. febr. 11. 09:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, mintha én írtam volna a kérdést:)

Nálunk is más az apuka és eltelt az első szülés óta tíz év, majdnem ott maradtam én is és a baba is szülésnél a toxémia miatt, 36 éves vagyok és nekünk is apuka miatt kell lombikozni , de azért addig is próbálkozunk serényen és igen merek vállalni így is második gyermeket mert a sors úgy is tudja, hogy megismétli -e önmagát vagy sem, ha a gyereknek meg kell születnie meg is fog. És ne aggódj emiatt ,sokkal jobban oda fognak rád is figyelni terhesség alatt, mivel történt már veled ilyen!

2011. febr. 11. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, nekem az első terhességem toximás volt, igaz szerencsére enyhe. 15 hónap múlva bevállaltuk a másodikat, itt már a 16. héttől elkezdődött és nagyon durva lefolyású volt. Nehezítette a helyzetet, hogy kisfiamat nem tudtuk hova tenni, mivel apa egész nap dolgozott, így nem tudtam kórházba feküdni, cska minden nap bejárkáltam kezelésekre (itt van az utcánkban 2 percre a szülészet). Ja és nekem ugyan az a 2 gyerek apukája, elvileg nem alakulhatott volna ki toxémia és mégis :) Nyugodtan vágj bele, max lesz pár nehéz hónapod, de a végén ismét lesz egy csodálatos kisbabád :) Kellő szakemberek segítségével tuti semmi gond nem lesz :)
2012. márc. 23. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!