Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szerintetek lehetséges?

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam azon hogy mi lenne ha majd nagyobb koromban kiköltöznék a párommal külföldre mondjuk németországba és az lenne a gond hogy én most Nagyváradon élek és itt nemrég kezdtem németet tanulni de azt mondják hogy a kényszer mindenre megtanít és kissé szeretem is a németet szóval ezért kérdeztem ha mondjuk ki akarok majd költözni egy jobb élet reményében akkor ez megvalósulhat-e a nyelvtudatlanság hiányában,amúgy meg 15 éves vagyok de egy szebb életet szeretnék.
2017. márc. 5. 19:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ezért vagyok kíváncsi hogy nekem sikerülne-e?"

A látók az ezotéria rovatban vannak....

2017. márc. 5. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nyelvtudatlansag hianyaban" biztosan sikerülni fog.

A jobb elet nem csak a fizetesben mutatkozik meg. Barhol is leszel, sajat sorsod kovacsa vagy. Ne csak azert menj valahova, mert többet keresnel ott.

Ha szempont neked, hogy jol elj anyagilag, akkor telsesn logikusan tedd fel magadnak a kerdest, hogy te azonos kepessegek mellett olyat alkalmaznal e inkabb, aki erti, amit szeretnel töle (esetleg meg valaszolni es ügyfelekkel/vendegekkel is kepes kommunikalni) vagy vagy olyat, aki bizonygat afelöl, hogy majd ha a szükseg ugy hozza magatol megy majd egyszer a nyelvtanulas...

15 evesen meg böven van idöd. De mostani dönteseid nagy hatassal vannak a jövödre. Ha kitüztel egy celt magad ele, akkor minden töled telhetöt tegyel meg erte!. Termeszetesen nem olyan egyszerü, mint nemet környezetben es a helyi dialektusok is különböznek, de mire befejezed az iskolat, mar folyekonyan beszelhetsz nemetül es rendelkezhetsz felsö szintü nyelvvizsgaval. Szerinted, ez hogyan mutat majd öneletrajzodban?

U.i.: Ne hagyd magad megteveszteni a sok idiotatol, aki mutogatja a legujabb mobilt es szorja a penzt otthon es vagizik a leharcolt 300 ezer kilometeres 3-as BMW-vel, miközben azzal dicsekszik, hogy "hygieniai managerkent" mennyit keres szobatakaritasert. Az lehet, hogy a te szemszögedböl nezve komoly összeg, de abbol ott nem leszel kiraly. Raadasul most mar annyi jelentkezö van az alacsonyabb kepesiteseket követelö munkaknal is, hogy igazabol mar alapelvarasnak szamit a nyelvtudas.

2017. márc. 6. 13:19
 13/13 A kérdező kommentje:
Értem,utolsó kommentelő köszönöm szépen a választ sokat segített mindenki. :)
2017. márc. 6. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!