Szerintetek lehetséges?
Figyelt kérdés
Gondolkodtam azon hogy mi lenne ha majd nagyobb koromban kiköltöznék a párommal külföldre mondjuk németországba és az lenne a gond hogy én most Nagyváradon élek és itt nemrég kezdtem németet tanulni de azt mondják hogy a kényszer mindenre megtanít és kissé szeretem is a németet szóval ezért kérdeztem ha mondjuk ki akarok majd költözni egy jobb élet reményében akkor ez megvalósulhat-e a nyelvtudatlanság hiányában,amúgy meg 15 éves vagyok de egy szebb életet szeretnék.2017. márc. 5. 19:20
1/13 A kérdező kommentje:
Valami ilyen kezdettel rendelkező ember tapasztalatát is szívesen meghalgatom! :)
2017. márc. 5. 19:21
2/13 anonim válasza:
A német, az egyik legkönnyebben megtanulható nyelv.
Ha normális tanárod van, akkor pár hónap alatt meg tudsz már szólalni majd az utcán és az üzletekben.
Ha kint leszel, akkor meg ragadni fog rád amúgy is a nyelv.
A gond inkább az, hogy ez édeskevés lesz "egy jobb élethez"!
3/13 A kérdező kommentje:
Úgy értettem a jobb életet hogy ott jobb a fizetés és jobban meg lehet belőle élni. :)
2017. márc. 5. 19:42
4/13 A kérdező kommentje:
Azt mondják hogy mindenkinek olyan az élete ahogyan azt alakítja.
2017. márc. 5. 19:43
5/13 A kérdező kommentje:
Ezért vagyok kíváncsi hogy nekem sikerülne-e?
2017. márc. 5. 19:59
6/13 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ha most kezdtél el németet tanulni és németországban tervezed a jövőd akkor miért akarod tudni hogy nyelvtudatlanul mi a helyzet?
7/13 A kérdező kommentje:
Mert nehezen tanulok nyelvet és amikor kimennék akkor biztos hogy nem tudnék még olyan jól németül.
2017. márc. 5. 20:19
8/13 anonim válasza:
Jó nehezen tanulsz, de gondolom nem jövőre akarsz kimenni hanem mondjuk legalább 3-4 év múlva. Ha komolyan gondolod az alatt még nehezen tanulva is meg lehet tanulni annyira hogy folyékonyan menjen.
9/13 anonim válasza:
Figyelj, a jó élethez sajnos nem elég az, hogy tud az ember németül és Németországban van. A fő célod az legyen, hogy legyen valamilyen elismert, keresett tudásod, képességed, amivel biztos állásod lehet. A nyelvtudás mellékes ebből a szempontból, ugyanakkor szükséges, ha Németországban akarsz élni. Tehát tanulgassad csak a nyelvet szorgalmasan, de tudjad, hogy a nyelv csak egy eszköz, önmagában viszont nem elég a jó élethez.
10/13 A kérdező kommentje:
Lessz szakmám szakács,pincér. :)
2017. márc. 5. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!