Budapestről szeretnék eljutni Bordeaux-ba busszal, átszállás nélkül. Lehetséges?
Lehet, hogy a kérdező fél a repüléstől.
Egyébként ha nem szervezett turistaút, akkor valószínűleg átszállásokkal tudnád csak megoldani.
A Ryan Air kötelez, ha Budapestről Párizsba szeretnél repülni. Próbáld ki, nem tudsz egyirányú jegyet vásárolni.
Az Eurolines oldalán megtaláltam, amit kerestem végül, köszönöm a kommentelőnek!
Kipróbáltam én is a Ryanair oldalán és csak megerősítette, amit eddig is tudtam - nincs olyan, hogy nem vehetsz egyirányú jegyet (se Párizsba, se máshová, havonta-kéthavonta repülök velük), csak a legelején, a dátum keresése előtt át kell kattintani a retúr opcióról az egyirányú opcióra.
De ha kényelmesebb tizenX órát buszon tölteni, akkor én is az Eurolines-t ajánlom, megbízható társaság.
Na ezt benéztem, elnézést kérek a butaságért.
(Esetleg tudnál küldeni egy linket a 15-25 ezres jegyről? A legolcsóbb, amit találtam, 103 euró).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!