Aki repült már Varsóba vagy esetleg ott is él - a buszpályaudvarra hogy lehet leggyorsabban kiérni a reptérről?
A buszpályaudvar a Central mellett van, mehetsz vonattal is, busszal is. Bejutni kb 20-25 perc.
Az előző válaszadónak üzenem, már elég régóta nincsen ellenőrzés, amin át kellene jutni a repülőtéren...
A varsóból induló buszra helyben is megveheted a jegyet automatából, nyomkodással. Ha lekésed, mész a következővel.
Egyébként a vonatra érdemes lenne önállóan rákeresned, rendkívül színvonalas a vasúti közlekedésük.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Van már B terv, ha netán nem jönne össze, de még bízom benne, hogy elérjük. :)
Közben ránéztem a vonatra is, nagyjából azzal is képben vagyok most már. Egyébként a jegyet az automatából sima OTP-s bankkártyával is meg lehet venni, ugye? (Bocsi, ha hülye kérdés, de még nem nagyon jártam külföldön.) És a buszállomást nem nehéz megtalálni a reptér kijáratától, nincs messze ugye? Mert a vonat az A terminál mellett van elvileg, csak hogyha épp lekéssük, és 15-20 perc múlva jön a következő, akkor lehet, hogy érdemesebb áttérni a buszra majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!