Hogyan lehet a leggyorsabban és legolcsóbban eljutni Litvániába?
Köszönöm, de sajnos május vége nem jó, én 06.30-07.04 között néztem, és nem találtam olyan ajánlatot, a legolcsóbb az Air Baltic volt, 35 ezerért, de nem volt benne a poggyász. Esetleg meg tudnád mondani a légitársaság nevét? Mert én ezt az ajánlatot nem is látom most, pedig a skyscannert szoktam nézni én is :/
Igazából Kaunas lenne az úticél, de oda Vilniusból nagyon egyszerűen átjutunk busszal. :)
A Wizz megy Vilniusba, Kaunasba, meg Palanga-Klaipedába is (de innen csak Lutonból), talán össze lehet kombinálni valamit, bár nem tudom, mennyi poggyászt szeretnél vinni.
Az azair szerint a wizz stockholmi átszállással, 8,5 óra össz utazási idővel kb 18ezerért elvisz (csomag nélkül).
*ide csak Lutonból, na :D
Most nézem, a Ryanair is megy Kaunasba. És csak épphogy ránéztem, ha belefeccölsz némi időt, biztos vagyok benne, hogy találsz valami jó megoldást.
Köszönöm a válszokat, igen, ezeket én is néztem, csak 1 hónapra megyek, így mindenképpen lesz feladott csomagom. A stockholmi átszállással az a gond, hogy duplán kell feladni a csomagot, mert 2 külön gépről van szó, így megint 42 ezer forintnál vagyok. Ryanairt is néztem, az még körülményesebb lenne sajnos.
Jelenleg afelé hajlok, hogy Varsóba repülőgéppel, onnan az érkezés után 2 órával pedig indul egy busz közvetlenül Kaunasba (6 óra alatt ott van). De közben még nézegetem a lehetőségeket, és köszönöm az eddigi ötleteket is, ha közben még érkezik, akkor szívesen venném azokat is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!