Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan lehet a leggyorsabban...

Hogyan lehet a leggyorsabban és legolcsóbban eljutni Litvániába?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez a kettő nem fedi egymást, mert a legolcsóbb a vonat+busz megoldás lenne, legdrágább a repülő Budapestről, de a kettő közti átmenethez, arany középúthoz mit ajánlanátok? (pl. vonat+repülő, ilyesmi)

2016. ápr. 30. 12:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Busszal Polskibus, repülővel azair.eu
2016. ápr. 30. 12:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mennyit szansz ra, es mikor mennel, de atlag 20-28 ezerbol mar ott vagy 1 atszallassal, 4-5 ora alatt, szoval nem egy hihetletlen draga dolog, hogy napokat meg orakat kene buszon zotykolodni.
2016. ápr. 30. 13:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Hát, július elején mennék, de a legolcsóbb jegy is 42 ezernél kezdődik, és ebben a poggyász sincs még benne...
2016. ápr. 30. 14:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
05.31-en 27 ezer (hagyomanyos tarsasaggal, poggyasszal), skyscannert nezd mindig, ott vannak a legjobb ajanlatok:). De az is fontos lenne melyik varosba mesz.
2016. ápr. 30. 14:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de sajnos május vége nem jó, én 06.30-07.04 között néztem, és nem találtam olyan ajánlatot, a legolcsóbb az Air Baltic volt, 35 ezerért, de nem volt benne a poggyász. Esetleg meg tudnád mondani a légitársaság nevét? Mert én ezt az ajánlatot nem is látom most, pedig a skyscannert szoktam nézni én is :/

Igazából Kaunas lenne az úticél, de oda Vilniusból nagyon egyszerűen átjutunk busszal. :)

2016. ápr. 30. 15:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
En javaslom a varsoi ejszakai vonatot Budapestrol ,Varsobol pedig megy busz Vilniusba.
2016. ápr. 30. 21:25
 7/10 anonim ***** válasza:

A Wizz megy Vilniusba, Kaunasba, meg Palanga-Klaipedába is (de innen csak Lutonból), talán össze lehet kombinálni valamit, bár nem tudom, mennyi poggyászt szeretnél vinni.

Az azair szerint a wizz stockholmi átszállással, 8,5 óra össz utazási idővel kb 18ezerért elvisz (csomag nélkül).

2016. máj. 1. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

*ide csak Lutonból, na :D

Most nézem, a Ryanair is megy Kaunasba. És csak épphogy ránéztem, ha belefeccölsz némi időt, biztos vagyok benne, hogy találsz valami jó megoldást.

2016. máj. 1. 13:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat, igen, ezeket én is néztem, csak 1 hónapra megyek, így mindenképpen lesz feladott csomagom. A stockholmi átszállással az a gond, hogy duplán kell feladni a csomagot, mert 2 külön gépről van szó, így megint 42 ezer forintnál vagyok. Ryanairt is néztem, az még körülményesebb lenne sajnos.

Jelenleg afelé hajlok, hogy Varsóba repülőgéppel, onnan az érkezés után 2 órával pedig indul egy busz közvetlenül Kaunasba (6 óra alatt ott van). De közben még nézegetem a lehetőségeket, és köszönöm az eddigi ötleteket is, ha közben még érkezik, akkor szívesen venném azokat is :)

2016. máj. 1. 19:44
 10/10 anonim válasza:
Warsawa-Zachodniáig éjszakai vonat reggel8ra ér be, este 10kor megy ugyanonnan busz Kaunason át Vilniusba. van egy nap Varsóban várost nézni. ennél olcsóbb nincs, de ez gyakorlatilag 2,5 nap.
2016. máj. 2. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!