Érdemes az Orange Ways buszjáratokkal utazni?
Mi Zágrábba mentünk vele, és tény, hogy nagyon kényelmes + olcsó, de oda is és vissza is nagyon sokat késett! (értsd: több órát vártunk) Plusz a beharangozott kávé, meg szendvics, stb. közül semmi nem volt! Csak sört lehetett venni meg azt hiszem red bullt.
Ha türelmes ember vagy és nem gond, ha később érkezel meg, akkor simán bevállalható.
Szerintem teljesen jó az Orangeways, főleg a volán meg a Eurolines-hoz képest.
Eddig rengeteg buszos utazáson voltam, a Volánt tudjuk milyen.. az Eurolines is elég fapados, eddig az OrangeW messzemenően túlsszárnyalta a másik kettőt. Eddig 4x mentem vele, LCD monitoron adnak filmeket, a buszon 4 monitor van, fülhalgatót osztogatnak, ott hallod a filmet vagy ha nem érdekel, másik csatornán rádiózhatsz is. Stewardess is van, és az 5 órás Prága útig 2 filmet leadnak, egyik lemegy már Pozsonyig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!