Londonba mit érdemes megnézni?
London olyan hatalmas, hogy ezt hiába írják itt le.
Vegyél egy utikönyvet és olvasd végig, jelöld be mi az amit megnéznél, és ha tudod hány napot leszel ott akkor úgy állítsd össze .
itt nézelődhetsz kicsitt...az elsőnek meg írom, hogy ha nem tudja, hogy mi található Londonba akkor inkább ne írjon semmit.!!!!
hozzám majd decemberben jön ki a hugom.
csináltam neki egy kedvcsináló videót a tervekről, ha gondolod nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=rEGDJdP9myY
de mindenképpen tervezzétek el, hogy mitcsináltok. mivel London hatalmas és nem feg bele férni minden!
Sziasztok!
A normális embereknek a válaszokat nagyon köszönöm.Most költöztünk ki,tehát hosszú távban gondolkodunk...
20.39es vagyok
éltem london mellett 2009ben, au pairként.
akkor ezt a könyvet kaptam a host családomtól :
körzetekre le van benne bontba London, és nagyon alaposan le van benne írva, hogy mit merre találsz meg, még útvonal terv is van benne.
Szerintem hasznos kis könyv :)
Most voltam Londonban szóval tudok mondani jó néhány dolgot :)Ott van a Westminster apátság, Tower, a Buckingham palota előtt az őrségváltás, a St. James és a Hyde park. Madame Tusshauds panoptikuma, British és természettudományi múzeum. És ez csak töredéke a látnivalóknak! Jah és ki ne hagyjam a London Eye-t! Ez volt a kedvencem gyönyörű :D 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!