Mi a véleményetek Dél-Dalmáciáról? Találkoztatok skorpiókkal?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 17:02
1/6 A kérdező kommentje:
KÍGYÓKKAL?
2010. ápr. 29. 17:05
2/6 anonim válasza:
Egyik barátomat egyik városnál tán(nem biztos)Split-nél megmarta egy skorpio...Nem volt különösebb baj....egy két hétig nem tudott arra a lábára álni és jo hosszu ideig egyebet sem....Csomo mindene fájt. Még szerencse hogy hamar kapott ellenmérget. De egyébként nem gyakoriak a támadások....Lényeg hogy egyedül ne járkálj erőst mert ha egy megcsip 2 perc alatt földre kerülsz nem tudsz beszélni s akkor kempec. ha ketten hárman mentek sétálni akkor a kityoktol nem kell tartani kivéve ameik éppen eszik.
3/6 A kérdező kommentje:
Uram Isten.Ez Dél-Dalmáciában történt?
2010. ápr. 29. 17:42
4/6 anonim válasza:
Hát szerinted szivem SPLIT hol van?? :O :O
5/6 anonim válasza:
Mi minden évben Dubrovnik-ba járunk és még soha nem volt ilyen "élményünk".
6/6 anonim válasza:
Én is voltam Splitben többször, de ilyen élményeim még nem voltak. Skorpiót és kígyót nem is láttam még csak állatkereskedésben... Szerintem elég ritka, nem jellemző, pláne ha valami városba vagy turisták által közkedvelt helyre mentek, ahol nagy a nyüzsgés. Jobban félj a tengeri sünöktől szerintem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!