Találkoztatok már Németországban mozgó lángosárussal? Vajon mennyire lehet ott gyakori, van egyáltalán?
SZia!
Én két évet éltem Németországban. Bayorország, és Baden Württenberg tartomány, de még ilyet nem láttam, pedig voltam pár bulin, az tuti. Sőt kürtösöst sem láttam, megvan neki a saját árulható cuccuk.
Szia,
itt élek németországban. èltem stuttgart mellett pár évet és most egy ideje frankfurt mellett.
A németek rengeteg fesztivál csinálnak. Kisebb nagyobbat átlagosan egy falunak isévi 2 fesztiválja van. ez sörröl és evésröl szól. a kisebb városok is évi egyszer csinálnak egy nagyobb fezstivált. itt mindig van lángosos. de 80% nem magyarok csinálják hanem németek. viszont nagyon finom lángost csinálnak. azt mondhatom hogy sokkal jobban oda figyelnek pl az olajra. még soha nem ettem olyat mint a balatonon párzsor hogy régi olajba volt kisütve stb... vagy is lángosozásba annyira nem éri meg bele vágni itt, pláne hogy aki ilyenbe kezd annak tudnia kell hol mikor leszt fesztivál és milyen kajások mennek ki.
ami nincs az kürtös kalács. igaz egy magyar ismerösöm megpróbálta de nem ment nekik. de ha valaki tudja profin csinálni, jó helye van és valami erös fahéjás illatot ereget tuti oda csábítja a vendégeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!