Kezdőoldal » Utazás » Európa » Budapest vajon profitálni fog...

Budapest vajon profitálni fog abból, hogy Párizs egyre veszélyesebb helynek számít, emiatt sok turista inkább biztonságosabb helyekre utazna?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 18:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem mondtam azt hogy hurrá mekkora király a fidesz hogy a menekülteket nem engedik, most már nem érdekel mit csinálnak. Azt mondtam hogy annyival jobbak az mszpnél, ami még őket is beengedné. Igen vannak itt problémák ezer és egy, de nem kell hogy még egy csürhe banda jöjjön, van elég bajunk nekünk a közbiztonsággal így is. Mint tudjuk ezek nem igazán azért jönnek hogy hűdenagyon beilleszkedjenek a társadalomba (tisztelet az 1-2 kivételnek).
2016. aug. 15. 20:31
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Mint tudjuk nem azért jönnek hogy beilleszkedjenek? :D:D:D

A háború elől menekülnek. Szerinted az a céljuk, hogy a magyar segélyen tengődjenek, ami ételre sem elég? Éhezésből éhezésbe? Hát te hülye vagy...

Sok helyen leírtam már, leírom ide is. Igen, meg kell tanítani nekik mik a jogaik és kötelességeik. Hogy európában a nőknek milyen jogaik vannak és mik a törvények.

DE az olyan országokban, ahol biztosítják nekik az intenzív nyelvtanulást (mint itt Németországban) a többség 2-3 éven belül képes munkába állni. És hidd el, az emberi lények 90%-ának nem az a célja, hogy munkanéküliként tengődjön.

Az olyan országokban, ahol SEMMILYEN oktaktást vagy lehetőséget nem biztosítanak, mint Magyarország, ne lepődjünk meg, ha a segélyen fognak tengődni - sokszor nem saját akaratukból. A szarból nem lehet várat építeni.

2016. aug. 15. 21:00
 13/20 Béluska2016 ***** válasza:
55%

Az utolsónak tökéletes igaza van...

De nem újabb ezreket kell beengedni, hanem a nem létező oktatást kell megteremteni azoknak akik már itt élnek (elsősorban magyarok) és munkahelyeket teremteni. Miután a magyarok munkanélkülisége nullára csökkent, és kell a munkaerő akkor kel hozni, vissza a kivándorolt magyarokat! Mielőtt még valaki elkezdené magyarázni, hogy olyan ország nincs ahol nincs munkanélküliség, de jelentem van Szingapúr! Sőtt ott nem egy nemzet él, hanem legalább három, három vallással, békében és még számtalan más nációkból származó vendégmunkás is van. Ezen túlmenően ott kapitalizmus van, áldemokráciával és a "LEE" család diktatúrájában élnek a Malaj függetlenség 1965 óta. Szóval, mindent lehet jól csinálni! Talán akarni kéne? Nem akarom példának hozni Kínát ami több mint 3000 éve a világ leggazdagabb birodalma, sajna az utolsó 300 évben az Angol gyarmatosítás nullára rombolta a fényes birodalmat. De, most úgy áll a dolog, hogy még a mi életünkben ismét visszaáll a "régi rend". Csak tudod ehhez 24 órából 25 kell dolgozni. Nem mondom, hogy erre nem képes a magyar, mert nagyon is képes! Csak furcsa mód nem itthon! Miért is?

2016. aug. 15. 22:44
 14/20 anonim ***** válasza:
85%

Hogy valaki végre újra a kib*szott kérdésre válaszoljon, ne ostoba diktátorokon vitatkozzon: NEM

Budapest és Magyarország turisztikai szempontból (is) egy romhalmaz. Tegyük fel norvég vagyok, miért jöjjek az országba? Oké, Budapest, nagyjából 1 nap szűken, vagy bőven 2 nap. És itt ki is fújt az ország. Attól mert az osztrák turisták átugranak a Balatonra mert vízpartra vágynak, távolabbról nem fog senkit se idehozni. Naszóval, én mint norvég nem fizetnék ki 300-400 eurot fapadosra, hogy 2 napig gyönyörködhessek (a koszos, omladozó) Budapestben. Inkább választom Prágát, Stockholmot, Londont, Rómát, a spanyol-olasz-görög tengerpartot, és igen Párizst.

2016. aug. 15. 23:17
 15/20 Béluska2016 ***** válasza:
97%
Mondhatnám, hogy menj el Debrecenbe, Nyíregyházára, Győrbe, Pécsre, Kaposvárra, Székesfehérvárra, van hegyünk, gulyánk az alföldön, cseppkőbarlangunk, meg templomaink. De ezekhez sem útmutató, sem olcsó gyors közlekedés nincs. Nem fog senki 8 órát vonatozni, buszozni. Úgy hogy a magyaron kívül, nem sok nyelven igazítja útba bárki is. Nincsenek nagy utcai ünnepeink, fesztiváljaink, mert amik voltak azokat betiltották, mert nem volt pénz szemétszedésre. Sajnálom, de ide tényleg nem vonz senkit semmi, a közbiztonság, meg pláne nem, mert az sincs.
2016. aug. 15. 23:50
 16/20 anonim ***** válasza:
93%
Ebben a igénytelen országban?
2016. aug. 16. 16:18
 17/20 Vortrekker válasza:
73%
Ha valaki azon akar keseregni hogy a világ legszarabb, legelhetetlenebb, legelmaradottabb helyén el, akkor csak ide kell jönnie közétek barátaim!
2016. aug. 23. 21:12
 18/20 Béluska2016 ***** válasza:
100%

Mi nem mondtuk, hogy a legszarabb, csak azt, hogy az egyik legszarabb. Ez nem kesergés, hanem tény. Ami viszont még ezt is tudja rontani, az az, hogy Európa közepén lévő, olyan országról és népről beszélünk, ami, akik, évezredeken keresztül, mindenütt elismerést vívtak ki! Ide telepedésünkkor, pedig a világ legfejlettebb gazdaságát, legmodernebb társadalmát, és legcsillogóbb kultúráját hoztuk létre, a legszebb magyar nyelvvel. Ebből a helyzetből sikerült visszafejlődnünk ide:

A Chicago Times-ban jelent meg MAGYARORSZÁGRÓL!

“Van egy ország, amely önmagával határos.

Ahol a legszebb nők élnek, mégis csökken a népesség.

Ahol a munkanélküliek dolgoznak a legtöbbet.

Ahol a legtermékenyebb földön éhező emberek élnek.

Ahol a vonatok menetrend szerint késnek.

Ahol mindenki focizik, mégis vízilabdában, kosárlabdában, kézilabdában és röplabdában jeleskednek.

Ahol mindenki siet a munkába, de senki sem érkezik be időre.

Ahol a nyolcórás munkaidő tizenkét órás.

Ahol az egészségügyi ellátás ingyenes, de a gyógykezelés drága.

Ahol az újságírók szabadon írhatnak bármit, amit parancsba kapnak.

Ahol a világválság állampolgárságot kapott.

Ahol a közbeszerzések titkosak, az államtitkok nyilvánosak.

Ahol a háborúk sosem érnek véget.

Ahol a történelem naponta megismétlődik.

Ahol a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak.

Ahol a külföldi valuta felváltotta a hazait.

Ahol az emberek megünneplik a családi védőszent napját, de káromolják Istent.

Ahol az okosakat, értetlenségből, bolondnak nézik, a bolondokat meg tehetségesnek.

Ahol az írástudatlanok írják a történelmet.

Ahol a törvények törvénytelenek, az anarchia pedig normális állapot.

Ahol a hatalom megveti a polgárokat, mint nem kívánatos tanúkat.

Ahol a jövőből élnek, mert a jelenhez nincs joguk.

Ahol a bírósági eljárások tovább tartanak, mint egy élet.

Ahol az árvíz a talajöntözés egyetlen módja.

Ahol megidézik a diktátort, a demokráciát pedig a hülyék adójának tekintik.

Ahol úgy gondolják, az ország annál jobban fejlődik, minél jobban visszafejlődik.

Ahol nem vagy normális, ha nem bolondultál meg.

Ahol csak azért élsz, hogy meghalj. (lsd. Himnusz)

Ahol az idő végtelen, és a butaság múlhatatlan.”

2016. aug. 23. 22:06
 19/20 Vortrekker válasza:
100%

A latinban az elatkozni szo igy hangzik: male-dicere, vagyis rosszat-mondani. Rosszat mondani valakirol olyan mintha elatkoznank. A Biblia is ezt mondja es mar a pszichoanalízis is kifejti hogy a gondolkodásunk mennyire befolyásolja az életünket - országos, kontinens szinten is!

Nem jarok szemellenzosen hogy lassam mik a problémák, de azert Budapestet az "egyik legrosszabb" helynek leirni ami a vilagon van? En ebbe a "klubba" Kinshasat, Kalkuttát, a Kozel-Kelet egyes részeit, Pakisztánt stb valasztanam.

2016. aug. 24. 06:56
 20/20 Béluska2016 ***** válasza:
Természetesen, a negatív gondolkodásmód egy nagyon rossz dolog (magam is ebben szenvedek) és igazad van ez nagyon befolyásolja a jövőnket. A pozitív, túllépni, haladni, megmutatni, megtenni sokkal célravezetőbb!(De, ehhez összefogás kéne). Az általad említett városok, igen rossz helyen állnak élhetőség szempontjából, ez nem vitás. A probléma, hogy az ami ott megtörténik, az már Budapesten is. Engem személyesen már nagyon sok incidens ért Budapesten, amit még a rendőrség is rosszul kezelt. Két ügyben is vádlott lettem sértettként. Egy sima verésnek áldozataként, több rendőri kihallgatáson, szembesítésen és bírósági tárgyaláson kellett részt vennem, a saját időmből és pénzemből! Mert az engem megtámadó rabló, azt állította, hogy azért tört el az orrom mert én őt le akartam fejeleni és nem fordítva... Ez felháborító. Budapesten, fényes nappal annyi veszekedés, dulakodás látható, senki sem avatkozik bele, a rendőrség ép akkor pont sosincs ott. Én Hongkongban és Kínában nem tapasztaltam ilyet.
2016. aug. 24. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!