Mennyire kell felöltözni Koppenhágában tavasszal?
Magyarországon 10-14 fokba téli kabátban jársz? Én kizártnak tartom! A 10-14 fok ugyanolyan ott is, mint MO-on, nem hidegebb és nem melegebb.
Ilyenkor böven elég a dzseki, legfeljebb felveszel egy pulóvert is.
10-14 fok hideg.
Amikor én voltam 12-14 fok volt. Vékonyabb szövetkabát, sál, csizma. És fáztam! Mivel szinte mindig fújt a szél.
Szóval téli kabátot vigyél! Mindenképpen! A bőrdzseki nagyon kevés lesz.
Ez teljesen emberfüggő.
Volt valamikor egy tanárom, aki Szibériából származott. Mi majd megfagytunk télikabátban is (olyan -5 fok körül volt), ő meg kijött a teraszra egy szál vékony bőrdzsekiben (kigombolva) és közölte, hogy milyen kellemes idő van... Volt egy arab kollégám is. Képes volt nyár elején is vastag pulóverben jönni, ha csak 20-22 fok körül volt reggel a hőmérséklet és állandóan fázott. Ki is röhogtük (meg ő is mmagát), hogy pólós emberek között ő pulcsiban is reszket.
Nekem télikabát biztos túlzás lenne - de vinnék egy pulcsit, amit szükség esetén föl lehet venni a dzseki alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!