Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolországban milyen...

Spanyolországban milyen konnektor-csatlakozó (dugó) használatos és hol tudok olyat szerezni?

Figyelt kérdés

Néztem már az Ebayon is és az Alin is, de mindenhol csak azt írja, hogy EU, AU és USA, pedig emlékszem (voltam már ott, ezért tudom biztosra), hogy a spanyoloknál is külön csatlakozót használnak.

Nem sokban tér el, de eltér, szóval a sima EU nem megy be az ő konnektorukba.

Hol tudok ilyet szerezni még itthon és mi a neve?

(ugye inkább rendelnék most 5-8 db-ot párszáz Ft-ért mint kint majd aranyáron ...)

2016. ápr. 27. 07:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ezelőtt kb. 20-30 évvel lehet, hogy így volt, mert én is emlékszem rá, hogy a 90-es években tényleg kellett átalakító. Ellenben 1 hete jöttünk haza egy spanyol szállodából és nem kellett - simán belement a töltőnk. Szóval nem kell venned... :-)
2016. ápr. 28. 10:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Bar jo regi a kerdes, de 100%-os infot tudok adni, nem kell semmifele atalakito. Lassan 8 eve elek Madridban, kismillioszor hasznaltam otthonrol hozott elektronikus dolgokat, es teljesen ugyanolyan minden mint Magyarorszagon.
2016. aug. 19. 16:22
 13/13 A kérdező kommentje:
értem köszi, akkor tényleg változhatott vmi a 90-es évek óta ...
2016. aug. 20. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!