Spanyolországban milyen konnektor-csatlakozó (dugó) használatos és hol tudok olyat szerezni?
Néztem már az Ebayon is és az Alin is, de mindenhol csak azt írja, hogy EU, AU és USA, pedig emlékszem (voltam már ott, ezért tudom biztosra), hogy a spanyoloknál is külön csatlakozót használnak.
Nem sokban tér el, de eltér, szóval a sima EU nem megy be az ő konnektorukba.
Hol tudok ilyet szerezni még itthon és mi a neve?
(ugye inkább rendelnék most 5-8 db-ot párszáz Ft-ért mint kint majd aranyáron ...)
igen, kinézetre ugyan olyan, csak pár mm különbség van és tényleg belemegy ha nagyon erőltetem és feszegetem, na de ez nem megoldás ...
szóval nemtom akik írták, honnan vették, hogy ugyan olyan, mert bizony nem!!
Innen wazze, ha ennyire bizalmatlan vagy! :P
Keresztbe-kasul bejártam már Európát, és eddig csak Angliában, Olaszországban (nem mindenhol) és Svájcban (itt csak 1-2 helyen) kellett átalakító. Spanyolországban nem kellett.
És nem ugyan olyan, hanem ugyanolyan.
a-a, mindkét forma jó!
de akkor nemtom te Spao melyik részén voltál, mert érdekes, én Madridban még arra is emlékszem h ott szenvedtünk, mire valahol kaptunk átalakítót. úgyh nem értem, miről beszéltek, de komolyan :( vagy nem volt teljesen oké, csak belefeszegetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!