Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolországban milyen...

Spanyolországban milyen konnektor-csatlakozó (dugó) használatos és hol tudok olyat szerezni?

Figyelt kérdés

Néztem már az Ebayon is és az Alin is, de mindenhol csak azt írja, hogy EU, AU és USA, pedig emlékszem (voltam már ott, ezért tudom biztosra), hogy a spanyoloknál is külön csatlakozót használnak.

Nem sokban tér el, de eltér, szóval a sima EU nem megy be az ő konnektorukba.

Hol tudok ilyet szerezni még itthon és mi a neve?

(ugye inkább rendelnék most 5-8 db-ot párszáz Ft-ért mint kint majd aranyáron ...)

2016. ápr. 27. 07:36
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ha mégis találtok ilyet, belinkelnétek nekem? köszi
2016. ápr. 27. 07:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi tavaly Kanári szigeteken voltunk, és ott normál dugok voltak mint Mo-n.
2016. ápr. 27. 07:47
 3/13 anonim ***** válasza:

Spanyolországban ugyan olyan(C és F típusú) a konnektor-csatlakozó, mint itthon.

C típus: [link]

F típus: [link]

2016. ápr. 27. 08:10
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Belemegy az, nem kell semmiféle átalakító.
2016. ápr. 27. 09:09
 5/13 A kérdező kommentje:

igen, kinézetre ugyan olyan, csak pár mm különbség van és tényleg belemegy ha nagyon erőltetem és feszegetem, na de ez nem megoldás ...

szóval nemtom akik írták, honnan vették, hogy ugyan olyan, mert bizony nem!!

2016. ápr. 27. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Érdekes akkor, mert eddig az összes spanyol utamnál tökéletesen jó volt a magyar töltő.. Rejtély.
2016. ápr. 27. 13:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Innen wazze, ha ennyire bizalmatlan vagy! :P

[link]

2016. ápr. 27. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:

szóval nemtom akik írták, honnan vették, hogy ugyan olyan, mert bizony nem - mirol beszelsz? Angliaban mas. Spanyolok, franciak, nemetek, osztrakok ugyanolyat hasznalnak mint nalunk!

Tessek, te kis hitetlen ;)

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 28. 01:24
 9/13 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Keresztbe-kasul bejártam már Európát, és eddig csak Angliában, Olaszországban (nem mindenhol) és Svájcban (itt csak 1-2 helyen) kellett átalakító. Spanyolországban nem kellett.

És nem ugyan olyan, hanem ugyanolyan.

[link]

2016. ápr. 28. 01:29
 10/13 A kérdező kommentje:

a-a, mindkét forma jó!

de akkor nemtom te Spao melyik részén voltál, mert érdekes, én Madridban még arra is emlékszem h ott szenvedtünk, mire valahol kaptunk átalakítót. úgyh nem értem, miről beszéltek, de komolyan :( vagy nem volt teljesen oké, csak belefeszegetted?

2016. ápr. 28. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!