2000 font elég Londonban arra az időre amíg találok munkát?
Elvileg igen, ahogy informálódom innen onnan. Gyakorlatilag? Ki mennyivel indult el és mikorra lett munkája?
Akármilyen munka! A diplomámat egyenlőre a poggyász alján tartom amíg nem beszélem folyékonyan a nyelvet.
Középfoku angolom van és bármilyen munka szóba jöhet.
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv
tegnap 22:21-es vagyok. Hat az elejen nagyon ketsegbe voltam esve, mert a parom nelkul jottem, mostmar o is itt van, es az anyosom folyton azt hajtogatta neki, hogy en nem fogok munkat talalni, csak kihoztam azt a 650 fontot, es ha elfogy majd szepen hazamegyek...
De nem. Tudtam hogy a parom csak akkor tud utanam jonni ha osszeszedtem azt a penzt, amibol o ki tud jonni. Es utana meg 2 honapig eltartottam a fizetesembol-egy kasszan vagyunk egyebkent. Mert nem talalt munkat. Augusztusban jottem ki, o meg oktober elejen.
Az anyosom meg koppant egy nagyot. Magabol indult ki, sajnos. De 22 evesen is megallom a helyem itt kint. Es nem megyunk haza. Ha gondolod irj privatot, ha szeretnel kerdezni barmit most vagy akar kesobb.
Az augusztusi vagyok-:)
Az mar nemsokara itt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!